MADO

Vali Fidan'dan NTB'ye İade-i Ziyaret

Nevşehir 06.09.2023 - 01:59, Güncelleme: 07.09.2023 - 20:36
 

Vali Fidan'dan NTB'ye İade-i Ziyaret

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ticaret Borsası hizmet binası girişinde Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı tarafından karşılandı.   Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’tan çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Fidan, İlimiz için bugüne kadar yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Nevşehir’in gelişmesi için bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağını söyledi.   Sivil toplum kuruluşlarının şehrin gelişmesinde önemli bir rolü olduğunu belirten Vali Fidan, “Nevşehir'in gelişimi ve gelişmesi için sivil toplum örgütleri ile her zaman işbirliği içinde olacağız. Birlikte Nevşehir'in ekonomisine, sosyo kültürel gelişimine yön vereceğiz. Bunları yaparken de iş insanlarımızın desteği bizler için büyük önem taşımakta. Nevşehir Ticaret Borsası da şehrimizin bu konuda önemli bir sivil toplum kuruluşu. Bu manada Nevşehir için hep birlikte, beraberce çalışmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalı” diye konuştu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Tcaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ise, Vali Fidan'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek  Nevşehir Ticaret borsası’nın yapısı ve işleyişi hakkında da bilgi verdi.   Başkan Salaş, “Yaptığımız etkinliklerle Nevşehir iş dünyasının her zaman yanında yer alıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz seminerler, toplantılarla üyelerimizi bilgilendirirken, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak iş adamlarımızı yeni pazarlarla buluşturuyoruz. Nevşehir'in gelişimi içinde oluşacak her proje de Nevşehir iş dünyası olarak dün olduğu gibi bugün de yer alacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sayın Valimize ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Vali Fidan, NTB Başkanı Salaş ve Meclis Başkanı Havalı ile bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çalışmalarında başarılar dileyerek ayrıldı.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı’ya iade-i ziyarette bulundu.

nevşehir haberleri">Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ticaret Borsası hizmet binası girişinde Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı tarafından karşılandı.

 

Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’tan çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Fidan, İlimiz için bugüne kadar yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Nevşehir’in gelişmesi için bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağını söyledi.

 

Sivil toplum kuruluşlarının şehrin gelişmesinde önemli bir rolü olduğunu belirten Vali Fidan, “Nevşehir'in gelişimi ve gelişmesi için sivil toplum örgütleri ile her zaman işbirliği içinde olacağız. Birlikte Nevşehir'in ekonomisine, sosyo kültürel gelişimine yön vereceğiz. Bunları yaparken de iş insanlarımızın desteği bizler için büyük önem taşımakta. Nevşehir Ticaret Borsası da şehrimizin bu konuda önemli bir sivil toplum kuruluşu. Bu manada Nevşehir için hep birlikte, beraberce çalışmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalı” diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Tcaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ise, Vali Fidan'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek  Nevşehir Ticaret borsası’nın yapısı ve işleyişi hakkında da bilgi verdi.

 

Başkan Salaş, “Yaptığımız etkinliklerle Nevşehir iş dünyasının her zaman yanında yer alıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz seminerler, toplantılarla üyelerimizi bilgilendirirken, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak iş adamlarımızı yeni pazarlarla buluşturuyoruz. Nevşehir'in gelişimi içinde oluşacak her proje de Nevşehir iş dünyası olarak dün olduğu gibi bugün de yer alacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sayın Valimize ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Vali Fidan, NTB Başkanı Salaş ve Meclis Başkanı Havalı ile bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çalışmalarında başarılar dileyerek ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.