MADO

SMMMO'dan NTB'ye Ziyaret

Gündem 30.08.2023 - 10:35, Güncelleme: 30.08.2023 - 10:35
 

SMMMO'dan NTB'ye Ziyaret

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim kurulu başkan ve üyeleri Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Sayın ve üyeleri ,Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ettiler. Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, ziyarette SMMMO Başkanı Filiz Sayın ile görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Kurumlararası işbirliğinin önemine inandıklarını vurgulayan Salaş, kentin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için sivil toplum örgütleri arasındaki birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti. Muhasebecilik ve denetim mesleği mensuplarının özellikle vergi yükümlüleri ile devlet arasında köprü görevini üstlendiğini söyleyen Salaş, nazik ziyaretleri için Nevşehir SMMMO yöneticilerine teşekkür etti.
Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim kurulu başkan ve üyeleri Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Sayın ve üyeleri ,Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ettiler.

Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, ziyarette SMMMO Başkanı Filiz Sayın ile görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kurumlararası işbirliğinin önemine inandıklarını vurgulayan Salaş, kentin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için sivil toplum örgütleri arasındaki birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Muhasebecilik ve denetim mesleği mensuplarının özellikle vergi yükümlüleri ile devlet arasında köprü görevini üstlendiğini söyleyen Salaş, nazik ziyaretleri için Nevşehir SMMMO yöneticilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.