MADO

AK Parti Heyetinden NTB'ye Ziyaret

Nevşehir 26.08.2023 - 09:48, Güncelleme: 26.08.2023 - 09:48
 

AK Parti Heyetinden NTB'ye Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Nevşehir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran beraberinde Milletvekili Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları İl Başkanı Elife Çelebi ve İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı'dan oluşan AK Parti heyeti Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’na nezaket ziyaretinde bulundular. Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Borsa Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Meclis üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaret kapsamında, kent ve ülke genelindeki tarım, hayvancılık ve ticaret çalışmaları ile  Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) projelerine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti heyetine teşekkür etti. NTB olarak Nevşehir’e fayda sağlamak ve katma değer yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Ticaret Borsasındayız. AK Kadromuz ile beraber Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Nevşehir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

AK Parti nevşehir haberleri">Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran beraberinde Milletvekili Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları İl Başkanı Elife Çelebi ve İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı'dan oluşan AK Parti heyeti Nevşehir Ticaret Borsası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Ticaret Borsası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Borsa Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Meclis üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaret kapsamında, kent ve ülke genelindeki tarım, hayvancılık ve ticaret çalışmaları ile  Nevşehir Ticaret Borsası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) projelerine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti heyetine teşekkür etti. NTB olarak Nevşehir’e fayda sağlamak ve katma değer yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Ticaret Borsasındayız. AK Kadromuz ile beraber Nevşehir Ticaret Borsası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.