MADO

7 Kişi Tutuklandı

Asayiş 15.08.2023 - 16:50, Güncelleme: 15.08.2023 - 16:50
 

7 Kişi Tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; çeşitli suçlardan 7 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 14 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi, yakalanan şahıslardan 8’i serbest bırakıldı, 6 şahıs tutuklandı.  Kasten Yaralama olayında hakkında işlem yapılan 1 şahıs tutuklandı. Kayıp müracaatı bulunan 4 şahıs bulundu. 2 otodan hırsızlık, 1 açıktan hırsızlık suçlarından 2 şüpheli şahsa işlem yapıldı. 3 dolandırıcılık olayında 3 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan 1 şahsa işlem yapıldı. Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda  1 adet bıçak ele geçirildi ve 1 şahsa adli işlem yapıldı; ayrıca 2 aranan şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlem yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; çeşitli suçlardan 7 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 14 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi, yakalanan şahıslardan 8’i serbest bırakıldı, 6 şahıs tutuklandı.

 Kasten Yaralama olayında hakkında işlem yapılan 1 şahıs tutuklandı.

Kayıp müracaatı bulunan 4 şahıs bulundu.

2 otodan hırsızlık, 1 açıktan hırsızlık suçlarından 2 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

3 dolandırıcılık olayında 3 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan 1 şahsa işlem yapıldı.

Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda  1 adet bıçak ele geçirildi ve 1 şahsa adli işlem yapıldı; ayrıca 2 aranan şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.