MADO

Salaş: “Valimizi Unutmayacağız”

Nevşehir 11.08.2023 - 10:16, Güncelleme: 11.08.2023 - 10:16
 

Salaş: “Valimizi Unutmayacağız”

NTB Başkanı İbrahim Salaş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ataması gerçekleşen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, dün gece yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye başmüfettişliği görevine ataması gerçekleşen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel için bir teşekkür mesajı yayınladı. NTB Başkanı İbrahim Salaş mesajında şunları ifade etti;   "Bilindiği üzere 17 Haziran 2020 tarihinden bu yana beraber olduğumuz Valimiz Mülkiye başmüfettişliği görevine atanmış bulunmaktadır. 3 yıllık görev süresi içerisinde ilimiz Nevşehir'e çok önemli katkılar sağlamış, başarılı çalışmaları sırasında tüm kurum ve STK'larla uyum içerisinde çalışmıştır. Geldiği günden bu yana şehrimizin tüm sorunlarıyla birebir ilgilenen, şehrimizi çok iyi tanıyan, Nevşehir halkıyla çok iyi ilişkileri olan, Nevşehir Ticaret Borsası olarak yürüttüğümüz projelerde ve yaptığımız çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen, zekasıyla ve samimiyetiyle şehrimizi sahiplenen valimizin gidişine üzülmemek mümkün değil. Biliyoruz ki valim de bizleri unutmayacak...   Taraflı tarafsız her kesimin takdirlerini toplayan Becel'e Nevşehir Ticaret Borsası olarak yeni görev yerinde başarılar diler, bugüne kadar Nevşehir'imize olan katkı destek ve  hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." dedi.   Başkan Salaş, "Ayrıca, Nevşehir Valimiz olarak atanan Ali Fidan 'ı tebrik ediyor, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerinde bulundu.
NTB Başkanı İbrahim Salaş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ataması gerçekleşen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, dün gece yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye başmüfettişliği görevine ataması gerçekleşen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel için bir teşekkür mesajı yayınladı.

NTB Başkanı İbrahim Salaş mesajında şunları ifade etti;

 

"Bilindiği üzere 17 Haziran 2020 tarihinden bu yana beraber olduğumuz Valimiz Mülkiye başmüfettişliği görevine atanmış bulunmaktadır. 3 yıllık görev süresi içerisinde ilimiz Nevşehir'e çok önemli katkılar sağlamış, başarılı çalışmaları sırasında tüm kurum ve STK'larla uyum içerisinde çalışmıştır. Geldiği günden bu yana şehrimizin tüm sorunlarıyla birebir ilgilenen, şehrimizi çok iyi tanıyan, Nevşehir halkıyla çok iyi ilişkileri olan, Nevşehir Ticaret Borsası olarak yürüttüğümüz projelerde ve yaptığımız çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen, zekasıyla ve samimiyetiyle şehrimizi sahiplenen valimizin gidişine üzülmemek mümkün değil. Biliyoruz ki valim de bizleri unutmayacak...

 

Taraflı tarafsız her kesimin takdirlerini toplayan Becel'e Nevşehir Ticaret Borsası olarak yeni görev yerinde başarılar diler, bugüne kadar Nevşehir'imize olan katkı destek ve  hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

 

Başkan Salaş, "Ayrıca, Nevşehir Valimiz olarak atanan Ali Fidan 'ı tebrik ediyor, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.