MADO

Çeşitli Suçlardan 7 Kişi Tutuklandı

Asayiş 07.08.2023 - 16:49, Güncelleme: 07.08.2023 - 16:49
 

Çeşitli Suçlardan 7 Kişi Tutuklandı

 İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 7 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 7 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilerek, yakalanan şahıslardan 1’i serbest bırakıldı, 6 şahıs tutuklandı. 1 Kasten Yaralama olayında hakkında işlem yapılan 1 şahıs tutuklandı. Kayıp müracaatı bulunan 6 şahıs bulundu. 2 evden hırsızlık, 2 açıktan hırsızlık suçlarından 4 şüpheli şahsa işlem yapıldı. 2 dolandırıcılık olayında 2 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 1 suçüstü hırsızlık olayında 150 kg. inşaat demiri ve 1 adet bıçak ele geçirildi ve 1 şahsa adli işlem yapıldı; ayrıca 1 aranan şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlem yapıldı.
 İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 7 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 7 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilerek, yakalanan şahıslardan 1’i serbest bırakıldı, 6 şahıs tutuklandı.

1 Kasten Yaralama olayında hakkında işlem yapılan 1 şahıs tutuklandı.

Kayıp müracaatı bulunan 6 şahıs bulundu.

2 evden hırsızlık, 2 açıktan hırsızlık suçlarından 4 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

2 dolandırıcılık olayında 2 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 1 suçüstü hırsızlık olayında 150 kg. inşaat demiri ve 1 adet bıçak ele geçirildi ve 1 şahsa adli işlem yapıldı; ayrıca 1 aranan şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.