MADO

Eski Mezunlar Kahvaltıda Buluştu

Nevşehir 02.07.2023 - 11:25, Güncelleme: 02.07.2023 - 11:41
 

Eski Mezunlar Kahvaltıda Buluştu

Nevşehir Ticaret Lisesi mezunları ve öğretmenleri her yıl düzenli olarak bir araya gelerek yemek veya kahvaltı organizasyonları düzenliyor.

Bu yıl da, okulun ilk mezunlarından son mezunlara kadar geniş bir katılımcı grubuyla sabah kahvaltısında buluşuldu ve eski günler yad edildi. Bu özel gün, okul günlerinde yaşanan anıların paylaşıldığı bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcılar arasında keyifli sohbetler ve anılar tazelenme fırsatı bulundu. Bu anlamlı buluşma, geçmişe duyulan özlemi ve birlik duygusunu canlandıran bir etkinlik olarak nitelendirilebilir. Nevşehir Ticaret Lisesi mezunları ve öğretmenleri arasındaki bağları güçlendiren ve bir araya getiren bu tür etkinlikler, okulun geçmişiyle bağlantı kurma ve birlikte paylaşılan anıları canlandırma açısından büyük önem taşımaktadır.  Nevşehir Ticaret Lisesi mezunlarından sitemizin imtiyaz sahibi Muammer Başer'de kahvaltıya katılanlar arasındaydı.      
Nevşehir Ticaret Lisesi mezunları ve öğretmenleri her yıl düzenli olarak bir araya gelerek yemek veya kahvaltı organizasyonları düzenliyor.

Bu yıl da, okulun ilk mezunlarından son mezunlara kadar geniş bir katılımcı grubuyla sabah kahvaltısında buluşuldu ve eski günler yad edildi. Bu özel gün, okul günlerinde yaşanan anıların paylaşıldığı bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcılar arasında keyifli sohbetler ve anılar tazelenme fırsatı bulundu.

Bu anlamlı buluşma, geçmişe duyulan özlemi ve birlik duygusunu canlandıran bir etkinlik olarak nitelendirilebilir. Nevşehir Ticaret Lisesi mezunları ve öğretmenleri arasındaki bağları güçlendiren ve bir araya getiren bu tür etkinlikler, okulun geçmişiyle bağlantı kurma ve birlikte paylaşılan anıları canlandırma açısından büyük önem taşımaktadır.   Nevşehir Ticaret Lisesi mezunlarından sitemizin imtiyaz sahibi Muammer Başer'de kahvaltıya katılanlar arasındaydı.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.