MADO

Salaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Gündem 27.06.2023 - 10:27, Güncelleme: 27.06.2023 - 10:27
 

Salaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk milleti ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Salaş, birlik ve beraberliğin sembolü olan bayramların, dini ve kültürel olarak büyük anlam taşıdığını söyledi.   Salaş, “Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik ve zenginlik katan günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşamak ve bu güzel duyguların hayatımızın her anına yansıması dileğiyle, vatandaşlarımızın, üyelerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, acıdan, sıkıntıdan, kederden uzak huzur içinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim.” dedi.
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türk milleti ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Salaş, birlik ve beraberliğin sembolü olan bayramların, dini ve kültürel olarak büyük anlam taşıdığını söyledi.

 

Salaş, “Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik ve zenginlik katan günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşamak ve bu güzel duyguların hayatımızın her anına yansıması dileğiyle, vatandaşlarımızın, üyelerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, acıdan, sıkıntıdan, kederden uzak huzur içinde bir bayram haberleri">bayram geçirmenizi temenni ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.