MADO

Ortahisar'da Cami Açılışı Yapıldı

İlçe Haberleri 23.06.2023 - 16:07, Güncelleme: 23.06.2023 - 16:08
 

Ortahisar'da Cami Açılışı Yapıldı

Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Beldesinde Yusuf-Fatma Yiğitoğlu Cami’nin açılış programı düzenlendi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Protokol Üyeleri ile birlikte, Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Beldesi hayırsever iş insanlarından, turizmci Ahmet Yiğitoğlu tarafından yaptırılan "Yusuf-Fatma Yiğitoğlu Cami’nin açılış programına katıldı. Programa Vali Becel'in yanı sıra Nevşehir MHP Milletvekili Filiz Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ürgüp protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Becel, hayırseverler tarafından manevi değerlerin yaşatılmasının takdir edilecek bir davranış olduğunu ifade ederek, günün anısına hayırsever iş insanı Ahmet Yiğitoğlu’na plaket takdiminde bulundu.
Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Beldesinde Yusuf-Fatma Yiğitoğlu Cami’nin açılış programı düzenlendi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Protokol Üyeleri ile birlikte, Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Beldesi hayırsever iş insanlarından, turizmci Ahmet Yiğitoğlu tarafından yaptırılan "Yusuf-Fatma Yiğitoğlu Cami’nin açılış programına katıldı. Programa Vali Becel'in yanı sıra Nevşehir MHP Milletvekili Filiz Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ürgüp protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Becel, hayırseverler tarafından manevi değerlerin yaşatılmasının takdir edilecek bir davranış olduğunu ifade ederek, günün anısına hayırsever iş insanı Ahmet Yiğitoğlu’na plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.