MADO

Bahçeşehir Koleji’nde Görev Değişimi

Eğitim 20.06.2023 - 16:22, Güncelleme: 20.06.2023 - 16:22
 

Bahçeşehir Koleji’nde Görev Değişimi

Uzun yıllardır Nevşehir Bahçeşehir Kolejinde görev yapan Lise Müdürü Gökçen KARATAŞ, Lise Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

Gökçen Karataş, Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü’nde düzenlenen törenle Aykut Değerliler’e görevi devretti. Bahçeşehir Koleji; ''Sayın Karataş’a, görev süresi boyunca verdiği hizmetlerden ve getirdiği yeniliklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışma hayatında şans ve başarı dileriz. Bahçeşehir Koleji ailesine yeni katılan Aykut DEĞERLİER’e ise Lise Müdürlük görevinin hayırlı olmasını dileriz. Güzel ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılına hep birlikte başlamaktan onur duyarız.'' ifadelerine yer verildi.
Uzun yıllardır Nevşehir Bahçeşehir Kolejinde görev yapan Lise Müdürü Gökçen KARATAŞ, Lise Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

Gökçen Karataş, Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü’nde düzenlenen törenle Aykut Değerliler’e görevi devretti.

Bahçeşehir Koleji; ''Sayın Karataş’a, görev süresi boyunca verdiği hizmetlerden ve getirdiği yeniliklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışma hayatında şans ve başarı dileriz. Bahçeşehir Koleji ailesine yeni katılan Aykut DEĞERLİER’e ise Lise Müdürlük görevinin hayırlı olmasını dileriz. Güzel ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılına hep birlikte başlamaktan onur duyarız.'' ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.