MADO

Selle Mücadele Aralıksız Sürüyor

Nevşehir 19.06.2023 - 14:50, Güncelleme: 19.06.2023 - 14:50
 

Selle Mücadele Aralıksız Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il özel idaresi bir yandan rutin çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sorumluluk bölgesinde selle mücadele ediyor.

İdare alt yapı ve üst yapı çalışmaları ekiplerince aralıksız devam etmekte. İçme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım, trafik işaret levlandırma ve selle mücadele çalışmaları kapsamında;  Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce; Avanos Sarılar ve Mahmat Köyleri, Acıgöl Kozluca Köyü, Derinkuyu Suvermez, Til ve Kuyulutatlar Köyleri, Gülşehir Terlemez ve Eğrikuyu Köyleri, Ürgüp Sarıhıdır Köyü, Kozaklı Karasenir ve Merdanali Köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi. Avanos Kuyulukışla Köyü, Ürgüp Mustafapaşa Köyü, Merkez İlçe Çardak-Güvercinlik Köylerinde kanalizasyon kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderildi.   Derinkuyu Çakıllı Köyü, Gülşehir Abuşağı ve Yeşilli Köyleri, Avanos Üçkuyu ve Paşalı Köylerinde bulunan hanelerin foseptik çekimleri yapıldı. Ayrıca Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce; Acıgöl Ağıllı Köyü ve Ürgüp Cemil Köyünde meydana gelen selden dolayı yoldaki bozulmaları düzenlemek için kumlama çalışması yapıldı. Nevşehir-Çat yolu üzerinde trafik uyarı levlahandırma çalışması yapıldı. Gülşehir Yeşilöz Köyürde ise trafik işaret levhaları yenileme bakım ve onarımı gerçekleştirildi.  
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il özel idaresi bir yandan rutin çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sorumluluk bölgesinde selle mücadele ediyor.

İdare alt yapı ve üst yapı çalışmaları ekiplerince aralıksız devam etmekte. İçme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım, trafik işaret levlandırma ve selle mücadele çalışmaları kapsamında; 

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce; Avanos Sarılar ve Mahmat Köyleri, Acıgöl Kozluca Köyü, Derinkuyu Suvermez, Til ve Kuyulutatlar Köyleri, Gülşehir Terlemez ve Eğrikuyu Köyleri, Ürgüp Sarıhıdır Köyü, Kozaklı Karasenir ve Merdanali Köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.
Avanos Kuyulukışla Köyü, Ürgüp Mustafapaşa Köyü, Merkez İlçe Çardak-Güvercinlik Köylerinde kanalizasyon kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderildi.  
Derinkuyu Çakıllı Köyü, Gülşehir Abuşağı ve Yeşilli Köyleri, Avanos Üçkuyu ve Paşalı Köylerinde bulunan hanelerin foseptik çekimleri yapıldı.
Ayrıca Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce; Acıgöl Ağıllı Köyü ve Ürgüp Cemil Köyünde meydana gelen selden dolayı yoldaki bozulmaları düzenlemek için kumlama çalışması yapıldı.
Nevşehir-Çat yolu üzerinde trafik uyarı levlahandırma çalışması yapıldı. Gülşehir Yeşilöz Köyürde ise trafik işaret levhaları yenileme bakım ve onarımı gerçekleştirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.