MADO

70 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Asayiş 12.06.2023 - 16:58, Güncelleme: 12.06.2023 - 16:58
 

70 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, JASAT Ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca; JASAT (Jandarma Dedektifleri), İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Avanos İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 09Haziran 2023 tarihinde Avanos İlçesi Kalaba beldesi mülki sınırları içerisinde, bir (1) şahsın evinde yapılan aramada, yetmiş (70) kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TCK 2313 kapsamında “ Yasadışı Ekim” suçundan adli işlem başlatıldı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, JASAT Ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca; JASAT (Jandarma Dedektifleri), İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Avanos İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

09Haziran 2023 tarihinde Avanos İlçesi Kalaba beldesi mülki sınırları içerisinde, bir (1) şahsın evinde yapılan aramada, yetmiş (70) kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Şüpheli şahıs hakkında Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TCK 2313 kapsamında “ Yasadışı Ekim” suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.