MADO

Kilis’te 5 düzensiz göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2023 - 14:00, Güncelleme: 09.06.2023 - 13:44
 

Kilis’te 5 düzensiz göçmen yakalandı

Kilis’te 5 düzensiz göçmen yakalandı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla 5 organizatör, 5 düzensiz göçmen yakalandı.Kilis İl Jandarma Komutanlığınca Elbeyli ilçesi sınır hattı geri bölgesinde 06 - 09 Haziran 2023 tarihleri arasında icra edilen devriye faaliyetleri neticesinde Beşiriye ve Turanlı köyleri mülki sınırları içerisinde, 5 düzensiz göçmen yakalandı. Organizatör oldukları değerlendirilen J.A, M.A, R.A.Ö.Ş. ve Ş.H. isimli yabancı uyruklu 5 şüpheli şahıs ile beraberindeki 5 düzensiz göçmen yakalandı.Bahse konu olaylarda kullanılan araç ve cep telefonlarına el konularak adli tahkikata başlanıldı.
Kilis’te 5 düzensiz göçmen yakalandı
Kilis’in Elbeyli ilçesinde göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla 5 organizatör, 5 düzensiz göçmen yakalandı.
Kilis İl Jandarma Komutanlığınca Elbeyli ilçesi sınır hattı geri bölgesinde 06 - 09 Haziran 2023 tarihleri arasında icra edilen devriye faaliyetleri neticesinde Beşiriye ve Turanlı köyleri mülki sınırları içerisinde, 5 düzensiz göçmen yakalandı. Organizatör oldukları değerlendirilen J.A, M.A, R.A.Ö.Ş. ve Ş.H. isimli yabancı uyruklu 5 şüpheli şahıs ile beraberindeki 5 düzensiz göçmen yakalandı.
Bahse konu olaylarda kullanılan araç ve cep telefonlarına el konularak adli tahkikata başlanıldı.

Kilis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.