MADO
İlter SAĞIRSOY
Köşe Yazarı
İlter SAĞIRSOY
 

BAŞKAN SAVRAN YENİDEN ADAYLIĞI İÇİN NE DEDİ !

  Birincisi, mevcut Başkan Mehmet Savran.  İkincisi de, eski milletvekili Yücel Menekşe. Başkan Savran’la konuştum henüz aile dostum da olan Yücel Menekşe ile bu konuyu oturup enine boyuna sormadım da , konuşmadım da.  Ama, Nevşehir kamuoyunda bu iki isim Ak Parti adına öne çıkmış ve konuşuluyor.  7 Ekim’de Ak Parti olağan Genel Kurulu var. Burada seçim döneminin  kurmay ekibi ve partinin A takımını oluşturacak isimler,  daha doğrusu GENÇ YIPRANMAMIŞ VE DENEYİMLİ isimler belirlenecek.   Hem genç,  hem deneyimli nasıl olur derseniz, bu partiye, direklere tırmanıp bayrak asarak hizmet etmeye başlamış,  şu anda da memlekete hizmet için bekleyen o kadar yetişmiş deneyimli genç kadrolar var ki, işte onları kastediyorum. Bu isimlerden Türkiye’nin her yerinde var.  Gelelim Nevşehir’e.. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile görüştüm ve kendisine “aday mısınız” diye sordum. Başkan Savran da “ aday olmamam için bir sebep yok kendimce, inşallah aday olacağım” dedi.  Ben de ama başka isimler de var dedim Başkan Savran da “ hepsine başarılar ve şans diliyorum elbette aday adayları olacaktır bu bir demokratik yarış” dedi.  Savran’a “ Başkanım sizi niye aday göstersinler ki” diye sordum. Başkan Savran da aynen şöyle yanıt verdi : “İki şeye güveniyorum, partim bu sefer daha titiz davranacak ve seçici olacka, bir de , söylenidği üzere,  performans ölçmesi, objektif değerlendirme, ve halkın görüşü vs. hepsi birlikte değerlendirilirse .ben hizmetime, yaptıklarıma ve  Nevşehir’e ve hemşehrilerime güvenerek sanki şansım bir tık fazla gibi görüyorum. Ama aksi de olabilri tabi ki sonuçta Genel Merkezimiz ne derse o esastır.”     Başkan Savran’a söylediğim şu sözlerle bitti görüşmemiz ama bir televizyon programı çekme sözünü de aldım tabi ki.. Dedim ki Başkan Savran’a “ Başkanım, bunca yıllık gazeteciyim, gerek Ankara’da parlamentoda görev yaptığım yıllarda, gerekse Nevşehir ve Kayseri’deki gazetecilik yıllarımda, o kadar çok başarılı , performansı yüksek, halkın sevdiği isimlerin harcandığını gördüm ki, oı yüzden hep bu endişe ile kesin aday listesinin açıklandığı dakikaya kadar, siyaset sürprizlere gebedir”     Başkan Savran ile aramızda kalmak kaydıyla da bazı hususları konuştuk lakin gördüğüm kadarıyla,  Nevşehir’e bugüne kadar yaptıklarına, verdiği hizmete, harcadığı emeğine, vatandaşla kurduğu diyaloğa çok güveniyor.      Allah gönlüne göre versin ne diyelim.
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2023 - Cuma
İlter SAĞIRSOY

BAŞKAN SAVRAN YENİDEN ADAYLIĞI İÇİN NE DEDİ !

 

Birincisi, mevcut Başkan Mehmet Savran. 

İkincisi de, eski milletvekili Yücel Menekşe.

Başkan Savran’la konuştum henüz aile dostum da olan Yücel Menekşe ile bu konuyu oturup enine boyuna sormadım da , konuşmadım da. 
Ama, Nevşehir kamuoyunda bu iki isim Ak Parti adına öne çıkmış ve konuşuluyor. 
7 Ekim’de Ak Parti olağan Genel Kurulu var. Burada seçim döneminin  kurmay ekibi ve partinin A takımını oluşturacak isimler,  daha doğrusu GENÇ YIPRANMAMIŞ VE DENEYİMLİ isimler belirlenecek.  

Hem genç,  hem deneyimli nasıl olur derseniz, bu partiye, direklere tırmanıp bayrak asarak hizmet etmeye başlamış,  şu anda da memlekete hizmet için bekleyen o kadar yetişmiş deneyimli genç kadrolar var ki, işte onları kastediyorum. Bu isimlerden Türkiye’nin her yerinde var. 

Gelelim Nevşehir’e..

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile görüştüm ve kendisine “aday mısınız” diye sordum. Başkan Savran da “ aday olmamam için bir sebep yok kendimce, inşallah aday olacağım” dedi. 
Ben de ama başka isimler de var dedim Başkan Savran da “ hepsine başarılar ve şans diliyorum elbette aday adayları olacaktır bu bir demokratik yarış” dedi. 
Savran’a “ Başkanım sizi niye aday göstersinler ki” diye sordum.

Başkan Savran da aynen şöyle yanıt verdi : “İki şeye güveniyorum, partim bu sefer daha titiz davranacak ve seçici olacka, bir de , söylenidği üzere,  performans ölçmesi, objektif değerlendirme, ve halkın görüşü vs. hepsi birlikte değerlendirilirse .ben hizmetime, yaptıklarıma ve  Nevşehir’e ve hemşehrilerime güvenerek sanki şansım bir tık fazla gibi görüyorum. Ama aksi de olabilri tabi ki sonuçta Genel Merkezimiz ne derse o esastır.”

    Başkan Savran’a söylediğim şu sözlerle bitti görüşmemiz ama bir televizyon programı çekme sözünü de aldım tabi ki.. Dedim ki Başkan Savran’a “ Başkanım, bunca yıllık gazeteciyim, gerek Ankara’da parlamentoda görev yaptığım yıllarda, gerekse Nevşehir ve Kayseri’deki gazetecilik yıllarımda, o kadar çok başarılı , performansı yüksek, halkın sevdiği isimlerin harcandığını gördüm ki, oı yüzden hep bu endişe ile kesin aday listesinin açıklandığı dakikaya kadar, siyaset sürprizlere gebedir”
    Başkan Savran ile aramızda kalmak kaydıyla da bazı hususları konuştuk lakin gördüğüm kadarıyla,  Nevşehir’e bugüne kadar yaptıklarına, verdiği hizmete, harcadığı emeğine, vatandaşla kurduğu diyaloğa çok güveniyor. 
    Allah gönlüne göre versin ne diyelim.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.