MADO

Bahçeşehir'de Yaza Merhaba Eğlencesi Yapıldı

Eğitim 09.06.2023 - 10:23, Güncelleme: 09.06.2023 - 10:23
 

Bahçeşehir'de Yaza Merhaba Eğlencesi Yapıldı

Nevşehir Bahçeşehir Koleji İlkokulunda “Yaza Merhaba Eğlencesi” Yapıldı

Bahçeşehir Koleji; ''Okulumuzda, her yıl düzenlediğimiz ve artık gelenekselleşen "Yaza Merhaba Eğlencesi" etkinliğinimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte geleneksel oyunlar, yiyecek standlarının yanı sıra öğrencilerimizin katıldığı türlü yarışmalar, turnuvalar, modern dans ve koro gösterilerinin bulunduğu eğlenceli bir gün geçirdik. Şenliğimize katılan tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz'' dedi.
Nevşehir Bahçeşehir Koleji İlkokulunda “Yaza Merhaba Eğlencesi” Yapıldı

bahçeşehir haberleri">Bahçeşehir Koleji; ''Okulumuzda, her yıl düzenlediğimiz ve artık gelenekselleşen "Yaza Merhaba Eğlencesi" etkinliğinimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte geleneksel oyunlar, yiyecek standlarının yanı sıra öğrencilerimizin katıldığı türlü yarışmalar, turnuvalar, modern dans ve koro gösterilerinin bulunduğu eğlenceli bir gün geçirdik. Şenliğimize katılan tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.