MADO

Kastamonulu öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2023 - 16:31, Güncelleme: 08.06.2023 - 15:58
 

Kastamonulu öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Kastamonulu öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Kastamonu’da yürütülen "Hayata Renk Verelim" projesi çerçevesinde öğrenciler, Çanakkale’yi gezdi.Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş koordinesinde yürütülen "Hayata Renk Verelim" sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Taş Mektep Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale’ye gitti. Milli birlik ve beraberlik duygusunun aşılanması amacı ile düzenlenen gezide çocuklar, Çanakkale Savaşı’nda galip çıkan Türk ordusunun gösterdiği mücadeleye tanık olma fırsatı buldu.
Kastamonulu öğrenciler Çanakkale’yi gezdi
Kastamonu’da yürütülen "Hayata Renk Verelim" projesi çerçevesinde öğrenciler, Çanakkale’yi gezdi.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş koordinesinde yürütülen "Hayata Renk Verelim" sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Taş Mektep Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale’ye gitti. Milli birlik ve beraberlik duygusunun aşılanması amacı ile düzenlenen gezide çocuklar, Çanakkale Savaşı’nda galip çıkan Türk ordusunun gösterdiği mücadeleye tanık olma fırsatı buldu.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.