MADO

İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ'NÜN 100. YIL DÖNÜMÜ ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.08.2021 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2021 - 09:25
 

İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ'NÜN 100. YIL DÖNÜMÜ ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ'NÜN 100. YIL DÖNÜMÜ ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün 100. Yıl Dönümü Kapsamında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ilk ve ortaokullar arasında düzenlenmiş olan “Resim-Kara Kalem-Mektup-Kompozisyon-Kısa Film-Grafiti- İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma” dallarında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Sayın Müdürümüz Murat DEMİR tarafından takdim  edildi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve  Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün millî, manevi ve tarihi önemini kavratmak; vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak; millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün 100. Yıl Dönümü" kapsamında Bakanlığımıza bağlı resmî ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler arasında "Mektup, Resim, Kısa Film, Grafiti, Kara Kalem, Kompozisyon ve İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma" dallarında yarışma ve etkinlikler düzenlendi. İlimizde İlkokul kademesi “Mektup” dalında 30 ağustos İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Neva Sevinç BADAK, “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma” dalında İncekaralar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eslem Sultan FESATAN birinci oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR tarafından çeşitli ödüller ve Katılım Belgeleri verilerek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Sayın Müdürümüz Murat DEMİR öğrencilere başarılar dileyerek öğrencilerimizin yetişmesinde emeğini esirgemeyen öğretmen ve okul idarecilerimize teşekkür etti.  
İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ'NÜN 100. YIL DÖNÜMÜ ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün 100. Yıl Dönümü Kapsamında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ilk ve ortaokullar arasında düzenlenmiş olan “Resim-Kara Kalem-Mektup-Kompozisyon-Kısa Film-Grafiti- İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma” dallarında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Sayın Müdürümüz Murat DEMİR tarafından takdim  edildi.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve  Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün millî, manevi ve tarihi önemini kavratmak; vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak; millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü'nün 100. Yıl Dönümü" kapsamında Bakanlığımıza bağlı resmî ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler arasında "Mektup, Resim, Kısa Film, Grafiti, Kara Kalem, Kompozisyon ve İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma" dallarında yarışma ve etkinlikler düzenlendi.

İlimizde İlkokul kademesi “Mektup” dalında 30 ağustos İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Neva Sevinç BADAK, “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma” dalında İncekaralar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eslem Sultan FESATAN birinci oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR tarafından çeşitli ödüller ve Katılım Belgeleri verilerek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Sayın Müdürümüz Murat DEMİR öğrencilere başarılar dileyerek öğrencilerimizin yetişmesinde emeğini esirgemeyen öğretmen ve okul idarecilerimize teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.