MADO

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR 3-2 ESKİŞEHİRSPOR MAÇ SONA ERDİ

Spor 20.05.2023 - 15:15, Güncelleme: 20.05.2023 - 16:42
 

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR 3-2 ESKİŞEHİRSPOR MAÇ SONA ERDİ

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bugün sezonun son maçında Eskişehirspor ile karşı karşıya geliyor..

Nevşehir Belediyespor ile Eskişehirspor arasında bugün 34. hafta karşılaşması oynandı. Maç Onur Güneş'in düdüğü ile ev ahibi takım Nevşehir Belediyespor'un vuruşu ile başladı. Maça etkili başlayan Nevşehir Belediyespor 3. dakikasında 20 numaralı forması ile Ali Kuçik'in attığı gol ile 1-0 öne geçti.  Konuk ekip Esişehirspor maçın 21. dakikasında İlker Sayan'ın attığı gol ile beraberliği buldu. Maçta 40 dk da ilk sarı kart gören oyuncu Nevşehir Belediyespor'dan 19 numara Ögürcan Özcan oldu. 41. dakikada ise Eskişehirsporda' sarı kart gören oyucu Onur Arı oldu.  Dakika 44 de Nevşehir Belediyespor  50 numara Dilaver Güçlü ile tekrar 2-1 öne geçti ve ilk yarı sona erdi.  Nevşehir Belediyespor İkinci yarının 49. dakikasında 3. gölünü Volkan Göçmen ile kaydetti. Eskişehirspor'un 2. golünü 83. dakikada İlker Sayan kaydetti. Nevşehir Belediyespor'un 3-2 üstünlüğü ile maç sona erdi.  
TFF 3. Lig 1. grupta mücadele veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bugün sezonun son maçında Eskişehirspor ile karşı karşıya geliyor..

Nevşehir Belediye spor ile Eskişehir spor arasında bugün 34. hafta karşılaşması oynandı. Maç Onur Güneş'in düdüğü ile ev ahibi takım Nevşehir Belediyespor'un vuruşu ile başladı.

Maça etkili başlayan Nevşehir Belediye spor 3. dakikasında 20 numaralı forması ile Ali Kuçik'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. 

Konuk ekip Esişehir spor maçın 21. dakikasında İlker Sayan'ın attığı gol ile beraberliği buldu.

Maçta 40 dk da ilk sarı kart gören oyuncu Nevşehir Belediyespor'dan 19 numara Ögürcan Özcan oldu. 41. dakikada ise Eskişehirsporda' sarı kart gören oyucu Onur Arı oldu. 

Dakika 44 de Nevşehir Belediyespor  50 numara Dilaver Güçlü ile tekrar 2-1 öne geçti ve ilk yarı sona erdi. 

Nevşehir Belediye spor İkinci yarının 49. dakikasında 3. gölünü Volkan Göçmen ile kaydetti.

Eskişehirspor'un 2. golünü 83. dakikada İlker Sayan kaydetti.

Nevşehir Belediyespor'un 3-2 üstünlüğü ile maç sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.