MADO

DEĞİŞMEYEN GÖRÜNTÜLER

Nevşehir 17.05.2023 - 14:45, Güncelleme: 17.05.2023 - 14:45
 

DEĞİŞMEYEN GÖRÜNTÜLER

Nevşehir merkezi, valilik kavşağı ve artık yeter denilen bitmeyen görüntüler.

Nevşehir’in merkezinde devasa kamyonlar, tırlar şehrin merkezine girmesi yasak olanlar araçlar maşallah trafik polislerinin arabasının yanında bile hiç çekinmeden şehrin merkezini kullanıyorlar. Bu tür araçların çevre yolundan gidip terminal yanından çardak kavşağına oradan kaymaklı Derinkuyu istikametine veya Nevşehir istikametine geri dönüş yaparak göre kasabasına kadar gelebilirler. Şehre girmesi yasak olan araçlar en kısa yasak olan yol Avanos kavşağından Valilik makamının önünden geçerek gidecekleri yere ulaşmak istiyorlar.  Kim dur diyecek? Bu araçlar bu cesareti kimlerden alıyor? Hiç mi bir yetkili görmüyor? Herkes makam koltuklarını bırakıp denetleme yapmıyorlar mı? Lale caddesi, ana cadde üzerinde sanki yeterli otopark varmış gibi  beş dakika aracını park ettiğinde, arkanızdan yanlış park cezası gelmektedir. memur arkadaşlar otopark sorunun hat safhada olduğu Nevşehir’de trafik cezası keserken biraz düşünmeleri gerekir. Bu aracın geçtiğinde valilik kavşağında Atatürk anıtında bir etkinlik vardı ve 2 polis arabası birde sonradan gelen bu tıra eşlik eden trafik polisi aracı vardı, bunu bizler gördük, peki neden memur arkadaşlar görüp ilgilenmedi? Bu görüntüler şehrimize yakışıyor mu? Acilen gerekli tedbirler alınarak bu araçların şehre girişinin engellenmesi gerekir. TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Nevşehir merkezi, valilik kavşağı ve artık yeter denilen bitmeyen görüntüler.

Nevşehir’in merkezinde devasa kamyonlar, tırlar şehrin merkezine girmesi yasak olanlar araçlar maşallah trafik polislerinin arabasının yanında bile hiç çekinmeden şehrin merkezini kullanıyorlar. Bu tür araçların çevre yolundan gidip terminal yanından çardak kavşağına oradan kaymaklı Derinkuyu istikametine veya Nevşehir istikametine geri dönüş yaparak göre kasabasına kadar gelebilirler.

Şehre girmesi yasak olan araçlar en kısa yasak olan yol Avanos kavşağından Valilik makamının önünden geçerek gidecekleri yere ulaşmak istiyorlar.  Kim dur diyecek? Bu araçlar bu cesareti kimlerden alıyor? Hiç mi bir yetkili görmüyor? Herkes makam koltuklarını bırakıp denetleme yapmıyorlar mı? Lale caddesi, ana cadde üzerinde sanki yeterli otopark varmış gibi  beş dakika aracını park ettiğinde, arkanızdan yanlış park cezası gelmektedir. memur arkadaşlar otopark sorunun hat safhada olduğu Nevşehir’de trafik cezası keserken biraz düşünmeleri gerekir.

Bu aracın geçtiğinde valilik kavşağında Atatürk anıtında bir etkinlik vardı ve 2 polis arabası birde sonradan gelen bu tıra eşlik eden trafik polisi aracı vardı, bunu bizler gördük, peki neden memur arkadaşlar görüp ilgilenmedi? Bu görüntüler şehrimize yakışıyor mu? Acilen gerekli tedbirler alınarak bu araçların şehre girişinin engellenmesi gerekir.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.