MADO

AĞCA'DAN ANKARA VALİ YARDIMCISI DÖLEK'E ZİYARET

Nevşehir 16.05.2023 - 12:45, Güncelleme: 16.05.2023 - 12:45
 

AĞCA'DAN ANKARA VALİ YARDIMCISI DÖLEK'E ZİYARET

Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek'i ziyaret etti.

Ağca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; ''Ankara Vali Yardımcısı değerli hemşehrimiz Sn. Abdullah Dölek ile gündeme dair değerlendirmeler yaptık. Sn. Dölek, Ankara’da hiç bir vukuat olmadan seçim sürecini sağlıklı bir şekilde tamamladıklarını ifade etti. Seçim sonuçlarının başkentimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi. Ayrıca memleketimizi temsil edecek olan Nevşehir Milletvekillerimize de başarılar dileriz. Hayırlı olmasını temenni ederiz. Ziyaret esnasında Ankara Valililiğimizin makam aracı olan TOGG'u test ederek günü tamamladık.'' ifadelerine yer verdi.    
Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek'i ziyaret etti.

Ağca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; '' Ankara Vali Yardımcısı değerli hemşehrimiz Sn. Abdullah Dölek ile gündeme dair değerlendirmeler yaptık. Sn. Dölek, Ankara’da hiç bir vukuat olmadan seçim sürecini sağlıklı bir şekilde tamamladıklarını ifade etti. Seçim sonuçlarının başkentimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi. Ayrıca memleketimizi temsil edecek olan Nevşehir Milletvekillerimize de başarılar dileriz. Hayırlı olmasını temenni ederiz. Ziyaret esnasında Ankara Valililiğimizin makam aracı olan TOGG'u test ederek günü tamamladık.'' ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.