MADO

KARDELEN KOLEJİ’NDEN, MİLLİ TAKIMA

Eğitim 03.05.2023 - 12:41, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:45
 

KARDELEN KOLEJİ’NDEN, MİLLİ TAKIMA

Akademik ve sanatsal başarılarını sosyal ve sportif faaliyetlerde de gösteren Kardelen Eğitim Kurumları , Milli takıma sporcu gönderdi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Bouldering Küçükler C-D-E Türkiye Şampiyonası 29-30 Nisan tarihlerinde Isparta ‘da düzenlenmişti. Şampiyona da Nevşehir'i temsil ederek yarışan Kardelen Koleji öğrencisi ZEYNEP AYDIN , Küçükler  C kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Okul Müdürü Burhan KAYNAR  , öğrencinin başarılı bir grafik çizdiğini dile getirerek ; ‘’Hem akademik  hem de spor alanında başarılara doymayan öğrencimiz Zeynep’i  tebrik ediyorum,  milli takım formasıyla da daha birçok başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz ifadelerini kullandı.
Akademik ve sanatsal başarılarını sosyal ve sportif faaliyetlerde de gösteren Kardelen Eğitim Kurumları , Milli takıma sporcu gönderdi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Bouldering Küçükler C-D-E Türkiye Şampiyonası 29-30 Nisan tarihlerinde Isparta ‘da düzenlenmişti.

Şampiyona da Nevşehir'i temsil ederek yarışan Kardelen Koleji öğrencisi ZEYNEP AYDIN , Küçükler  C kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı.

Okul Müdürü Burhan KAYNAR  , öğrencinin başarılı bir grafik çizdiğini dile getirerek ;

‘’Hem akademik  hem de spor alanında başarılara doymayan öğrencimiz Zeynep’i  tebrik ediyorum,  milli takım formasıyla da daha birçok başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.