MADO

O FİLMİN ÖZEL GÖSTERİMİ YAPILDI

Nevşehir 27.04.2023 - 13:46, Güncelleme: 27.04.2023 - 13:46
 

O FİLMİN ÖZEL GÖSTERİMİ YAPILDI

TRT Çocuk’un “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” adlı animasyon filmin ilk gösterimi Nevşehir’de depremzede çocuklara özel yapıldı.

  Nevşehir Valiliği ve Kapadokya Alan Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Nissara Avm'de depremzede çocuklara özel gösterimi yapılan “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” animasyon filmin galasına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın,  Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu,  Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, TRT Çocuk Film Yapımcı-Yönetmen İsa Doğmuş, TRT Sinema Müdürü Faruk Güven, protokol üyeleri ve depremzede çocuklar katıldı. Gösterime giren “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya”  filmin konusu; Elif ve arkadaşlarının Kapadokya'ya düzenlenen okul gezisinde yaşadıkları maceraları anlatıyor. TRT Sinema Müdürü Faruk Güven; Burada özel bir gösterim yapıyor olmak ve bu özel gösterimi depremzede çocuklarla yapıyor olmak çok guru verici. İnşallah bu çalışmaların devamın gelir” dedi. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel konuya ilişkin yaptığı açıklamada:” Kapadokya her geçen ,ivmesini artan.Hem ulusla hem de uluslar arası bilinilirliği artan tam anlamıyla bir masal kenti, rüya kenti. Elif ve arkadaşları Kapadokya filminin Kapadokya versiyonun yapılmış olması çok büyük mutluluk vesilesi. Biz Kapadokya Bölgemizi hem dünyaya hem de ülkemizde ki genç nesiller, çocuklara bu animasyon filmi sayesinde anlatmış olacağız. Kapadokya’nın güzelliklerini, zenginliklerini paylaşmış olacağız” dedi.
TRT Çocuk’un “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” adlı animasyon filmin ilk gösterimi Nevşehir’de depremzede çocuklara özel yapıldı.

 

Nevşehir Valiliği ve Kapadokya Alan Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Nissara Avm'de depremzede çocuklara özel gösterimi yapılan “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” animasyon filmin galasına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın,  Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu,  Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, TRT Çocuk Film Yapımcı-Yönetmen İsa Doğmuş, TRT Sinema Müdürü Faruk Güven, protokol üyeleri ve depremzede çocuklar katıldı.

Gösterime giren “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya”  filmin konusu; Elif ve arkadaşlarının Kapadokya'ya düzenlenen okul gezisinde yaşadıkları maceraları anlatıyor.

TRT Sinema Müdürü Faruk Güven; Burada özel bir gösterim yapıyor olmak ve bu özel gösterimi depremzede çocuklarla yapıyor olmak çok guru verici. İnşallah bu çalışmaların devamın gelir” dedi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel konuya ilişkin yaptığı açıklamada:” Kapadokya her geçen ,ivmesini artan.Hem ulusla hem de uluslar arası bilinilirliği artan tam anlamıyla bir masal kenti, rüya kenti. Elif ve arkadaşları Kapadokya filminin Kapadokya versiyonun yapılmış olması çok büyük mutluluk vesilesi. Biz Kapadokya Bölgemizi hem dünyaya hem de ülkemizde ki genç nesiller, çocuklara bu animasyon filmi sayesinde anlatmış olacağız. Kapadokya’nın güzelliklerini, zenginliklerini paylaşmış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.