MADO

İL ÖZEL İDARESİ KÖYLERDE

Nevşehir 17.04.2023 - 18:34, Güncelleme: 17.04.2023 - 18:34
 

İL ÖZEL İDARESİ KÖYLERDE

Nevşehir'de İçme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol yama, trafik işaret levhası bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, içme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol yama, trafik işaret levhası bakım-onarım  çalışmaları kapsamında;Merkez İlçelerdeki Balcın Köyünde, Hacıbektaş İlçesindeki Aşıklar ve Sadık Köylerinde, Kozaklı İlçesindeki Belekli, Karasenir ve Özce Köylerde, Acıgöl İlçemizdeki İnallı ve Karacaören Köylerde, Gülşehir İlçesindeki Ovaören Köyünde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi. Acıgöl İlçesindeki İnallı Köyünde, Derinkuyu İlçesindeki Özlüce Köyünde, Hacıbektaş İlçesindeki Kayaaltı Köyünde kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderildi. Derinkuyu İlçesindeki Çakıllı Köyünde, Acıgöl İlçesindeki İnallı ve Karacaören Köylerinde ki hanelerin kanalizasyon sorunları giderilirken Gülşehir İlçesindeki Gülpınar Köyünde kurulacak olan Güneş Panelleri için saha çalışmaları yapıldı. Ayrıca; Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce; Merkez İlçesindeki Çardak Köyünde, Ürgüp İlçesindeki Bahçeli ve Ayvalı Köylerinde, Derinkuyu İlçesindeki Çakıllı Köyünde köy içi yama serim işlemi gerçekleştirilirken Gülşehir İlçesindeki Gökçetoprak Köyünde trafik işaret levha yenileme işlemi tamamlandı.
Nevşehir'de İçme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol yama, trafik işaret levhası bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, içme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol yama, trafik işaret levhası bakım-onarım  çalışmaları kapsamında;Merkez İlçelerdeki Balcın Köyünde, Hacıbektaş İlçesindeki Aşıklar ve Sadık Köylerinde, Kozaklı İlçesindeki Belekli, Karasenir ve Özce Köylerde, Acıgöl İlçemizdeki İnallı ve Karacaören Köylerde, Gülşehir İlçesindeki Ovaören Köyünde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.
Acıgöl İlçesindeki İnallı Köyünde, Derinkuyu İlçesindeki Özlüce Köyünde, Hacıbektaş İlçesindeki Kayaaltı Köyünde kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderildi.
Derinkuyu İlçesindeki Çakıllı Köyünde, Acıgöl İlçesindeki İnallı ve Karacaören Köylerinde ki hanelerin kanalizasyon sorunları giderilirken Gülşehir İlçesindeki Gülpınar Köyünde kurulacak olan Güneş Panelleri için saha çalışmaları yapıldı.
Ayrıca;  Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce; Merkez İlçesindeki Çardak Köyünde, Ürgüp İlçesindeki Bahçeli ve Ayvalı Köylerinde, Derinkuyu İlçesindeki Çakıllı Köyünde köy içi yama serim işlemi gerçekleştirilirken Gülşehir İlçesindeki Gökçetoprak Köyünde trafik işaret levha yenileme işlemi tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.