MADO

Müftü Güzel Uluslararası Öğrencilerle iftarda buluştu

Nevşehir 12.04.2023 - 23:41, Güncelleme: 12.04.2023 - 23:49
 

Müftü Güzel Uluslararası Öğrencilerle iftarda buluştu

Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel Uluslararası Öğrencilerle İyilik Sofrasında Buluştu

  Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Diyanet Gençlik Merkezinde Nevşehirde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilere yönelik düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Kazım Güzel katıldı. Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi, Hacı Pembe Avlanmaz Kur'an İlimleri Diyanet Gençlik Merkezinde Nevşehirde Öğrenim gören Uluslararası öğrenci kardeşlerimizi iftarda #İyilikSofrası'nda misafir etti. İl Müftüsü Kazım Güzel iftar sonrası öğrencilerle bir süre sohbet etti. İl Müftüsü Güzel konuşmasında; "Bu sofra cihan şumül bir dinin ihdas etmiş olduğu, evrensel bir kardeşliğin iftar sofrası uhuvvet buluşmasıdır. Bunun için çok anlamlı ve pek bereketlidir." dedi.
Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel Uluslararası Öğrencilerle İyilik Sofrasında Buluştu
 
Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Diyanet Gençlik Merkezinde Nevşehirde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilere yönelik düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Kazım Güzel katıldı.
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi, Hacı Pembe Avlanmaz Kur'an İlimleri Diyanet Gençlik Merkezinde Nevşehirde Öğrenim gören Uluslararası öğrenci kardeşlerimizi iftarda #İyilikSofrası'nda misafir etti. İl Müftüsü Kazım Güzel iftar sonrası öğrencilerle bir süre sohbet etti. İl Müftüsü Güzel konuşmasında; "Bu sofra cihan şumül bir dinin ihdas etmiş olduğu, evrensel bir kardeşliğin iftar sofrası uhuvvet buluşmasıdır. Bunun için çok anlamlı ve pek bereketlidir." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.