MADO

DOLUNAY ZAMANLARI

Nevşehir 10.04.2023 - 10:37, Güncelleme: 10.04.2023 - 11:36
 

DOLUNAY ZAMANLARI

Eski filmlerden hatırlarsınız mutlaka kocaman bir Dolunay çıkar. Önünde bir kurt veya kurtlar ulur. Kurt adamlar ortaya çıkar. Ve film daha bir karışır, heyecanlanır.

Aslında aynı karmaşayı iç dünyamızda da yaşar mıyız? Eski filmlerdeki gibi gerçekten kurt adam gibi vahşi mi olur insan? Yoksa durgun mu?  Hepimizin bildiği suların çekilmesiyle oluşan gel git olayı da dolunay da görülen başka bir doğa olayıdır. Peki insanın %70 i su ise ve denizlerin suyu çekiliyorsa aceba insanın kanı da çekilebilir mi Dolunay zamanında?  Bu konuyu biraz astrolojik olarak ele alalım. Yeniay Astroloji de başlangıçları, dolunay ise bitişleri temsil eder aslında. Ve her Yeni Ay'da aslında bir şeyler başlar hayatımızda. Dolunay da ise biz fark edelim ya da etmeyelim, mutlaka hayatımızda bir bitiş olur. Bu bitişler büyük olabildiği gibi küçük de olabilir. Örneğin deprem Şubat ayının dolunay zamanında gerçekleşmiştir. Yerin altındaki oluşumların bitti dediği zaman... Kendi iç dünyamızda neleri bitirdik aceba? Kimileri eski sevgilisini, kimileri üzerinde çalıştığı bir projeyi, kimileri de beynini kemiren yüz binlerce konudan yalnızca birini bitirmiştir aslında. Hayatımızda hiç fark etmediğimiz dolunayın aslında bizi nasıl etkilediğine dair kısacık bir pencere... Nice Yeni Aylarda güzel başlangıçlara. Nice Dolunaylarda kilo gibi problemlerin bitmesi dilek ve dualarımla...
Eski filmlerden hatırlarsınız mutlaka kocaman bir Dolunay çıkar. Önünde bir kurt veya kurtlar ulur. Kurt adamlar ortaya çıkar. Ve film daha bir karışır, heyecanlanır.

Aslında aynı karmaşayı iç dünyamızda da yaşar mıyız? Eski filmlerdeki gibi gerçekten kurt adam gibi vahşi mi olur insan? Yoksa durgun mu?

 Hepimizin bildiği suların çekilmesiyle oluşan gel git olayı da dolunay da görülen başka bir doğa olayıdır. Peki insanın %70 i su ise ve denizlerin suyu çekiliyorsa aceba insanın kanı da çekilebilir mi Dolunay zamanında? 
Bu konuyu biraz astrolojik olarak ele alalım. Yeniay Astroloji de başlangıçları, dolunay ise bitişleri temsil eder aslında. Ve her Yeni Ay'da aslında bir şeyler başlar hayatımızda. Dolunay da ise biz fark edelim ya da etmeyelim, mutlaka hayatımızda bir bitiş olur. Bu bitişler büyük olabildiği gibi küçük de olabilir. Örneğin deprem Şubat ayının dolunay zamanında gerçekleşmiştir. Yerin altındaki oluşumların bitti dediği zaman...
Kendi iç dünyamızda neleri bitirdik aceba? Kimileri eski sevgilisini, kimileri üzerinde çalıştığı bir projeyi, kimileri de beynini kemiren yüz binlerce konudan yalnızca birini bitirmiştir aslında. Hayatımızda hiç fark etmediğimiz dolunayın aslında bizi nasıl etkilediğine dair kısacık bir pencere...
Nice Yeni Aylarda güzel başlangıçlara. Nice Dolunaylarda kilo gibi problemlerin bitmesi dilek ve dualarımla...

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.