MADO

Ürgüp'te Oryantasyon kursu açılacak

Nevşehir 08.04.2023 - 14:39, Güncelleme: 08.04.2023 - 14:39
 

Ürgüp'te Oryantasyon kursu açılacak

Ürgüp Halk Eğitim merkezinde usta öğreticilere yönelik oryantasyon kursu açılacak.

  Hafta içi 5 gün, 13.00 - 17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan kursa katılmak isteyenlerin başvuruları da alınmaya başlandı. Usta Öğretici Oryantasyon Kursu Nedir? Halk Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmen, kadrolu usta öğretici ile görev yapacak ücretli uzman ve usta öğreticilerin Halk Eğitimi Merkezleri Oryantasyonu konusunda bilgi ve becerilerini artırmak ve mesleki tecrübelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kurslara Usta Öğretici Oryantasyon Kursu denmektedir. Usta Öğretici Oryantasyon Kursu Zorunlu Mu? Halk Eğitim Merkezlerinde görev alabilmek için gerekli olan Usta Öğretici Oryantasyon Kursu 2018 yılından itibaren zorunlu hale gelmiştir. Bu kursu bitirmeyenlere Halk Eğitim Merkezlerinde görev verilmemektedir. Usta Öğretici Oryantasyon Kursunu Kimler Alabilir? Kadrolu öğretmenler Kadrolu Usta Öğreticiler Ücretli uzman ve usta öğreticiler (Lisans Mezunu ve Lisansüstü Mezunu) Ön Lisans Mezunları Meslek Lisesi Mezunu Yeterlilik belgesi olan kişiler Unutulmaya yüz tutmuş meslek ve sanatları icra eden kişiler
Ürgüp Halk Eğitim merkezinde usta öğreticilere yönelik oryantasyon kursu açılacak.
 
Hafta içi 5 gün, 13.00 - 17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan kursa katılmak isteyenlerin başvuruları da alınmaya başlandı.
Usta Öğretici Oryantasyon Kursu Nedir?
Halk Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmen, kadrolu usta öğretici ile görev yapacak ücretli uzman ve usta öğreticilerin Halk Eğitimi Merkezleri Oryantasyonu konusunda bilgi ve becerilerini artırmak ve mesleki tecrübelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kurslara Usta Öğretici Oryantasyon Kursu denmektedir.
Usta Öğretici Oryantasyon Kursu Zorunlu Mu?
Halk Eğitim Merkezlerinde görev alabilmek için gerekli olan Usta Öğretici Oryantasyon Kursu 2018 yılından itibaren zorunlu hale gelmiştir. Bu kursu bitirmeyenlere Halk Eğitim Merkezlerinde görev verilmemektedir.
Usta Öğretici Oryantasyon Kursunu Kimler Alabilir?
Kadrolu öğretmenler
Kadrolu Usta Öğreticiler
Ücretli uzman ve usta öğreticiler (Lisans Mezunu ve Lisansüstü Mezunu)
Ön Lisans Mezunları
Meslek Lisesi Mezunu
Yeterlilik belgesi olan kişiler
Unutulmaya yüz tutmuş meslek ve sanatları icra eden kişiler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.