MADO

AK PARTİ LİSTESİ SIZDI MI ?

Nevşehir 08.04.2023 - 02:19, Güncelleme: 09.04.2023 - 23:36
 

AK PARTİ LİSTESİ SIZDI MI ?

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekili seçimleri için son düzlüğe giriliyor.

Siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları son hızıyla devam ederken kulislerde bir çok isim dolaşmaya devam ediyor. Ortaya çıkan her yeni isim hakkında siyasi partilerden yalanlama gelirken, MHP ilk sıra adayı olan Filiz Kılıç beklendiği gibi listenin başında yerleştirdi.  İYİ Partide yaşanan son gelişmelerden sonra 1.Sıra Milletvekili Adayının Rasim Arı’nın açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor. AK Parti ve CHP’de ise henüz resmi açıklanan Milletvekili adayı bulunmuyor. Ancak Nevşehir kulislerinden edinilen bilgiye göre;  şu an AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin listeye alınmadığı yönünde. Pazar günü resmi olarak açıklanacak olan listenin ise 1.Süleyman Özgün 2.Av. M. Rauf Yanar 3.Emre Çalışkan’ın olacağı yönünde. Nevşehir'de ortaya atılan bu iddinın doğru olup olmadığı ise pazar günü yapılacak resmi açıklamadan sonra netlik kazanacak. 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekili seçimleri için son düzlüğe giriliyor.

Siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları son hızıyla devam ederken kulislerde bir çok isim dolaşmaya devam ediyor. Ortaya çıkan her yeni isim hakkında siyasi partilerden yalanlama gelirken, MHP ilk sıra adayı olan Filiz Kılıç beklendiği gibi listenin başında yerleştirdi. 

İYİ Partide yaşanan son gelişmelerden sonra 1.Sıra Milletvekili Adayının Rasim Arı’nın açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti ve CHP’de ise henüz resmi açıklanan Milletvekili adayı bulunmuyor.

Ancak Nevşehir kulislerinden edinilen bilgiye göre;  şu an AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin listeye alınmadığı yönünde.

Pazar günü resmi olarak açıklanacak olan listenin ise

1.Süleyman Özgün

2.Av. M. Rauf Yanar

3.Emre Çalışkan’ın olacağı yönünde. Nevşehir'de ortaya atılan bu iddinın doğru olup olmadığı ise pazar günü yapılacak resmi açıklamadan sonra netlik kazanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.