MADO

LGS ADAYLARINA MORAL ETKİNLİĞİ

Nevşehir 06.04.2023 - 18:38, Güncelleme: 06.04.2023 - 18:38
 

LGS ADAYLARINA MORAL ETKİNLİĞİ

Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine Güzel Sanatlar Lisesinden Müzik Resitali etkinliği düzenlendi.

Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi Müzik öğretmeni U. Utku AVŞAR koordinesinde Güzel Sanatlar Lisesi'nin öğrencileri tarafından okulumuz depremzede öğrencilerine ve LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize yönelik moral ve motivasyon etkinliği yapıldi.  Müzik Öğretmeni  Utku Avşar tarafından Lise ve Giriş şartları konusunda da öğrencilere bilgilendirme yapıldı . Öğrenciler yapılan faaliyetlerden çok memnun olduklarını belirten okulumuz öğrencileri, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.
Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine Güzel Sanatlar Lisesinden Müzik Resitali etkinliği düzenlendi.

Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi Müzik öğretmeni U. Utku AVŞAR koordinesinde Güzel Sanatlar Lisesi'nin öğrencileri tarafından okulumuz depremzede öğrencilerine ve LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize yönelik moral ve motivasyon etkinliği yapıldi.  Müzik Öğretmeni  Utku Avşar tarafından Lise ve Giriş şartları konusunda da öğrencilere bilgilendirme yapıldı .

Öğrenciler yapılan faaliyetlerden çok memnun olduklarını belirten okulumuz öğrencileri, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.