MADO

EMNİYET PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Nevşehir 04.04.2023 - 23:01, Güncelleme: 05.04.2023 - 00:17
 

EMNİYET PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, polis ekipleriyle iftar yaptı.

Topuzlu Han Restaurantta düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Bahattin Murat Yakın, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu,protokol üyeleri ve polis ekipleri katıldı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel;" Mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman her koşulda Aziz Milletimizin yanında olan Türk Polis Teşkilatımızın kahraman mensupları ile iftarda bir araya gelmekten memnun ve onur duydum" dedi. Vali Becel Emniyet ekiplerinin ramazan ayını tebrik ederek,kutsal görevlerinde başarılar diledi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, polis ekipleriyle iftar yaptı.

Topuzlu Han Restaurantta düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Bahattin Murat Yakın, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, protokol üyeleri ve polis ekipleri katıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel;" Mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman her koşulda Aziz Milletimizin yanında olan Türk Polis Teşkilatımızın kahraman mensupları ile iftarda bir araya gelmekten memnun ve onur duydum" dedi.

Vali Becel Emniyet ekiplerinin ramazan ayını tebrik ederek,kutsal görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.