MADO

FACİYA NEDEN OLUYORDU

Asayiş 03.04.2023 - 00:18, Güncelleme: 04.04.2023 - 12:58
 

FACİYA NEDEN OLUYORDU

Nevşehir’de fişte unutulan elektrikli battaniye alev aldı. Çıkan dumandan ev sahibi zehirlendi.

Olay bu gün gece saatlerinde 2000 Evler Mahallesi 10. Sokakta bulunan Diriliş Apartmanının 1.katında meydana geldi. İddiaya göre fişte takılı olan elektrikli battaniye bir anda alev aldı. Evde yalnız yaşayan ev sahibi Mehmet Doğan kendi imkanlarıyla çıkan alevlere müdahale ederken, dumanı gören komşuları da itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. Kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalışan ev sahibi Mehmet Doğan’da dumandan zehirlenerek sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Nevşehir’de fişte unutulan elektrikli battaniye alev aldı. Çıkan dumandan ev sahibi zehirlendi.

Olay bu gün gece saatlerinde 2000 Evler Mahallesi 10. Sokakta bulunan Diriliş Apartmanının 1.katında meydana geldi. İddiaya göre fişte takılı olan elektrikli battaniye bir anda alev aldı. Evde yalnız yaşayan ev sahibi Mehmet Doğan kendi imkanlarıyla çıkan alevlere müdahale ederken, dumanı gören komşuları da itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. Kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalışan ev sahibi Mehmet Doğan’da dumandan zehirlenerek sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.