MADO

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATANDI

Nevşehir 01.04.2023 - 16:05, Güncelleme: 02.04.2023 - 00:10
 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATANDI

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığında Av. Alihan Kuzeylinin istifası üzerine boşalan il başkanlığına Kamuran Demirsoy getirildi.

İYİ  Parti Nevşehir İl Yönetim kurulu açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada:" Nevşehir İYİ Parti'de Av. Alihan Kuzeyli'nin istifası sonucu boşalan il başkanlığına yönetim kurulumuzun oy birliği ile Kamuran Demirsoy seçilmiştir.Bu bir bayrak değişimi, hizmet yarışıdır. Bu süreçten partimiz güçlenerek çıkmıştır. Gücünü halkımızdan ve milletimizden alan IYI 'lerin Hedefi ve tek amacı NEVŞEHİR ve TÜRKIYE'mizde Allah'ın izniyle 14 Mayıs 'ta 1. parti olarak zirveye taşımaktır. İyi ve cesurlar haraketini iktidara taşıma, büyük Türk milletine ve ilimize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluğudur. Vatan, Millet, Bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüzde kapımızda açıktır. Partimize hizmet eden gönül veren her partilimize her üyemize karşı sevgimiz muhabbetimiz eşit mesafede olacaktır. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferberliği hizmet yarışı başlatacağız" ifadelerinde bulunuldu.  
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığında Av. Alihan Kuzeylinin istifası üzerine boşalan il başkanlığına Kamuran Demirsoy getirildi.
İYİ  Parti Nevşehir İl Yönetim kurulu açıklama yayınladı.
Yayınlanan açıklamada:" Nevşehir İYİ Parti'de Av. Alihan Kuzeyli'nin istifası sonucu boşalan il başkanlığına yönetim kurulumuzun oy birliği ile Kamuran Demirsoy seçilmiştir.Bu bir bayrak değişimi, hizmet yarışıdır. Bu süreçten partimiz güçlenerek çıkmıştır. Gücünü halkımızdan ve milletimizden alan IYI 'lerin Hedefi ve tek amacı NEVŞEHİR ve TÜRKIYE'mizde Allah'ın izniyle 14 Mayıs 'ta 1. parti olarak zirveye taşımaktır. İyi ve cesurlar haraketini iktidara taşıma, büyük Türk milletine ve ilimize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluğudur. Vatan, Millet, Bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüzde kapımızda açıktır. Partimize hizmet eden gönül veren her partilimize her üyemize karşı sevgimiz muhabbetimiz eşit mesafede olacaktır. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferberliği hizmet yarışı başlatacağız" ifadelerinde bulunuldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.