MADO

İYİ PARTİ'DE ORTALIK TOZ DUMAN

Nevşehir 31.03.2023 - 13:22, Güncelleme: 01.04.2023 - 00:13
 

İYİ PARTİ'DE ORTALIK TOZ DUMAN

AK Parti'den istifa ederek geçtiğimiz günlerde İYİ Partiye katılan Rasim Arı'nın ardından partide ortalık toz duman

Başta il başkanı Alihan Kuzeyli'nin daha sonrasında ise bazı ilçe başkanlarının da istifaları sonrasında partide il başkanlığına ve bazı ilçe başkanlıklarına genel merkez tarafından atama yapılacağı öğrenildi.   14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala parti teşkilatlarında adeta deprem etkisi yapan istifaların ardından partiyi bu kısa sürede derleyip, toparlayacak ve seçime hazırlayacak kimin il başkanı olarak atanacağı da merak konusu.    
AK Parti'den istifa ederek geçtiğimiz günlerde İYİ Partiye katılan Rasim Arı'nın ardından partide ortalık toz duman

Başta il başkanı Alihan Kuzeyli'nin daha sonrasında ise bazı ilçe başkanlarının da istifaları sonrasında partide il başkanlığına ve bazı ilçe başkanlıklarına genel merkez tarafından atama yapılacağı öğrenildi.  

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala parti teşkilatlarında adeta deprem etkisi yapan istifaların ardından partiyi bu kısa sürede derleyip, toparlayacak ve seçime hazırlayacak kimin il başkanı olarak atanacağı da merak konusu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.