MADO

SORUMSUZLUK

Nevşehir 31.03.2023 - 11:34, Güncelleme: 31.03.2023 - 11:34
 

SORUMSUZLUK

Nevşehir merkezinde görüldüğü zaman söylenecek kelime bulunamayan bir manzara ile karşı karşıyayız.

Ana cadde üstünde günde binlerce insanın geçtiği aynı zamanda iktidar partisinin tam karşısında ama ne yazık ki kimsenin dikkatini çekmeyen alt kattaki iş yerinin üst kattaki otelin camına kadar alt kattaki bacasını çatı katına kadar çıkarmak yerine otelin yarısına pencere ağzına kadar  getirip bırakması ve hiçbir yetkilinin veya vatandaşın bu konuda şikâyette bulunmaması, görüntüyü olağan gibi kabul etmesi turizmin başkenti dediğimiz Nevşehir’e yakışmıyor. Geçtiğimiz günlerde Ortahisar da bir otelde, kalorifer bacası otel odasından geçtiği için oda içerisinde bacada bulunan çatlaktan dolayı içeri karbondioksit gazının sızması balayına bölgemize gelen yeni evli çiftin ölümüne sebep olmuştu. Nevşehir merkezde bulunan bu otelin pencere ağzına kadar getirilip bırakılan karbondioksit üreten bacanın tehlike arz ettiği düşünülmedi mi?, Ortahisar olayından hiç mi ders alınmadı? Yetkililer bu görüntüye neden duyarsız kaldı? Tekrar bir ölüme sebebiyet vermeden, görüntü kirliliğine son verilmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz.
Nevşehir merkezinde görüldüğü zaman söylenecek kelime bulunamayan bir manzara ile karşı karşıyayız.

Ana cadde üstünde günde binlerce insanın geçtiği aynı zamanda iktidar partisinin tam karşısında ama ne yazık ki kimsenin dikkatini çekmeyen alt kattaki iş yerinin üst kattaki otelin camına kadar alt kattaki bacasını çatı katına kadar çıkarmak yerine otelin yarısına pencere ağzına kadar  getirip bırakması ve hiçbir yetkilinin veya vatandaşın bu konuda şikâyette bulunmaması, görüntüyü olağan gibi kabul etmesi turizmin başkenti dediğimiz Nevşehir’e yakışmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ortahisar da bir otelde, kalorifer bacası otel odasından geçtiği için oda içerisinde bacada bulunan çatlaktan dolayı içeri karbondioksit gazının sızması balayına bölgemize gelen yeni evli çiftin ölümüne sebep olmuştu. Nevşehir merkezde bulunan bu otelin pencere ağzına kadar getirilip bırakılan karbondioksit üreten bacanın tehlike arz ettiği düşünülmedi mi?, Ortahisar olayından hiç mi ders alınmadı? Yetkililer bu görüntüye neden duyarsız kaldı?

Tekrar bir ölüme sebebiyet vermeden, görüntü kirliliğine son verilmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.