MADO

DUAYEN GAZETECİ YAVUZ DONAT NEVŞEHİR'DE İDİ

Gündem 19.08.2021 - 10:55, Güncelleme: 09.10.2021 - 12:05
 

DUAYEN GAZETECİ YAVUZ DONAT NEVŞEHİR'DE İDİ

DUAYEN GAZETECİ YAVUZ DONAT NEVŞEHİR'DE İDİ

Sabah gazetesinin yıl içinde düzenlemiş olduğu, yazarlar ile halk buluşması   Aksaray da Çarşamba günü yapıldı. Sabah gazetesinin usta duayen gazetecisi Yavuz DONAT günü birlik fikir alışverişinde bulunmak üzere Aksaray Küresel Gazeteciler Konseyi temsilcisi Aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı Celil acar ile birlikte Nevşehir’e geldi. Kendisini Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ile nehabernevsehir haber sitemizin imtiyaz sahiplerinden Muammer Başer ile birlikte karşılandı, Ticaret Borsasında Başkanı Sayın SALAŞ ile bazı konularda görüşmeler yapıldı. Akabinde misafirlerimiz Nevşehir Valisi İnci Sezer BECEL ile görüştükten sonra Nevşehir Belediye Başkanı Dr Mehmet SAVRAN ı ziyaret ederek Belediye Çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gazeteci Muammer Başer, Yavuz Donat ile kaya şehir de hatıra fotoğrafı çektirerek Kaya şehir hakkında kendisinden bilgiler aldı, Aksaray’da devam eden sabah gazetesi yazarları halk ile buluşuyor etkinliğine katılmak üzere ilimizden ayrıldı.             
DUAYEN GAZETECİ YAVUZ DONAT NEVŞEHİR'DE İDİ

Sabah gazetesinin yıl içinde düzenlemiş olduğu, yazarlar ile halk buluşması  

Aksaray da Çarşamba günü yapıldı.

Sabah gazetesinin usta duayen gazetecisi Yavuz DONAT günü birlik fikir alışverişinde bulunmak üzere Aksaray Küresel Gazeteciler Konseyi temsilcisi Aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı Celil acar ile birlikte Nevşehir’e geldi.

Kendisini Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ile nehabernevsehir haber sitemizin imtiyaz sahiplerinden Muammer Başer ile birlikte karşılandı, Ticaret Borsasında Başkanı Sayın SALAŞ ile bazı konularda görüşmeler yapıldı.

Akabinde misafirlerimiz Nevşehir Valisi İnci Sezer BECEL ile görüştükten sonra Nevşehir Belediye Başkanı Dr Mehmet SAVRAN ı ziyaret ederek Belediye Çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gazeteci Muammer Başer, Yavuz Donat ile kaya şehir de hatıra fotoğrafı çektirerek Kaya şehir hakkında kendisinden bilgiler aldı, Aksaray’da devam eden sabah gazetesi yazarları halk ile buluşuyor etkinliğine katılmak üzere ilimizden ayrıldı.

 

   

 

    

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.