MADO

DİDİNMEZ KGK’Yİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 22.03.2023 - 22:23, Güncelleme: 22.03.2023 - 22:30
 

DİDİNMEZ KGK’Yİ ZİYARET ETTİ

14 Mayısta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği seçimlerine günler kala siyasi partilerde ve aday adaylarının çalışmalarında yoğunluk yaşanıyor.

Milletvekili seçimlerinde ben de varın diyen aday adayları, partilerine müracaat ettikten sonra ilk iş olarak Nevşehir’de yayın yapan yerel basın mensuplarını ziyaret ediyor. Bu ziyaretler kapsamında MHP’den aday adayı olan Metin Didinmez, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti. Didinmez KGK Nevşehir İl Başkanı Gazeteci Muammer Başer ile bir süre görüştü. Görüşmede Gazeteci Muammer Başer, Didinmez’e çıktığı bu yolda başarılar dilerken, Didinmez’de Milletvekili seçildiği takdirde Nevşehir için yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Didinmez yaptığı açıklamada “Nevşehir’in sorunlarını yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü için projeler yapıyoruz. Bu projeleri aday olmam durumunda Nevşehir kamu oyu ile paylaşacağız. Birinci önceliğimiz şehrimizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve biran önce çözüme kavuşturmak olacak. Özellikle Cumhur ittifakının ortağı olarak bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanıyorum” dedi.
14 Mayısta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği seçimlerine günler kala siyasi partilerde ve aday adaylarının çalışmalarında yoğunluk yaşanıyor.

Milletvekili seçimlerinde ben de varın diyen aday adayları, partilerine müracaat ettikten sonra ilk iş olarak Nevşehir’de yayın yapan yerel basın mensuplarını ziyaret ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında MHP’den aday adayı olan Metin Didinmez, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti. Didinmez KGK Nevşehir İl Başkanı Gazeteci Muammer Başer ile bir süre görüştü. Görüşmede Gazeteci Muammer Başer, Didinmez’e çıktığı bu yolda başarılar dilerken, Didinmez’de Milletvekili seçildiği takdirde Nevşehir için yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Didinmez yaptığı açıklamada “Nevşehir’in sorunlarını yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü için projeler yapıyoruz. Bu projeleri aday olmam durumunda Nevşehir kamu oyu ile paylaşacağız. Birinci önceliğimiz şehrimizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve biran önce çözüme kavuşturmak olacak. Özellikle Cumhur ittifakının ortağı olarak bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.