MADO

LİSELİ GENÇLERE YÖNELİK VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Nevşehir 21.03.2023 - 13:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 13:17
 

LİSELİ GENÇLERE YÖNELİK VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen Ve Anadolu Lisesinde 11. sınıflar veli toplantısı düzenlendi.

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 11. sınıf veli toplantısı gerçekleştirildi. Öğrencilerinin akademik ve sosyal yönlerden gelişimine katkı sağlamak ve izlenmesi gereken yol haritasını çıkarmak adına 12. sınıflardan sonra 11. sınıflar veli toplantısı da Kardelen Koleji yerleşkesinde gerçekleştirildi. Kardelen Koleji eğitmenleri; “Öğrencilerimizin geleceğinin bizlere emanet olduğunun bilincinde ve sorumluluğundayız. Veli – Öğretmen işbirliğinde bizden yardımlarını esirgemeyen siz değerli velilerimize toplantıya göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden ötürü teşekkür ederiz” dedi.
Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen Ve Anadolu Lisesinde 11. sınıflar veli toplantısı düzenlendi.

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 11. sınıf veli toplantısı gerçekleştirildi. Öğrencilerinin akademik ve sosyal yönlerden gelişimine katkı sağlamak ve izlenmesi gereken yol haritasını çıkarmak adına 12. sınıflardan sonra 11. sınıflar veli toplantısı da Kardelen Koleji yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Kardelen Koleji eğitmenleri; “Öğrencilerimizin geleceğinin bizlere emanet olduğunun bilincinde ve sorumluluğundayız. Veli – Öğretmen işbirliğinde bizden yardımlarını esirgemeyen siz değerli velilerimize toplantıya göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.