MADO

DEPREM ŞEHİTLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ

Nevşehir 21.03.2023 - 12:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 12:06
 

DEPREM ŞEHİTLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketinde vefat eden vatandaşların anısına Nevşehir’de Deprem Şehitleri Ormanı’na ilk fidanlar dikildi

Deprem Şehitleri Ormanlığında fidan dikimi törenine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, il protokolü ve vatandaşlar katıldı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel” Depremde hayatını kaybeden vatadaşalımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu deprem bize şunu gösterdi, deprem,sel ve çığ felaketlerinde gördüğümüz gibi ülkemiz bir afet ülkesi.Dolayısıyla bu afetleri değiştiremeyeceğimize göre afetlerle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Gençlerimiz ve milletimizi bu afetlere hazırlanma noktasında daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor ”dedi. Vali Becel;” Tabiatla zıtlaşmak yerine tabiatı anlayarak, tabiatın diline uygun yapılaşmalarla birlikte yaşamayı ve insanların güvenli bir şekilde yaşamalarını sağlamak durumundayız. İlimizde de bunu sağlamak adına bu yıl üçüncüsünü gerekleştirerek, yeni ormanlar kuruyoruz. Bu ormanlar sayesinde küresel ısınmanın etkisini biraz daha azaltma çabasının içerisindeyiz Yapılan avan projlerin yerinde olduğunu gösterdi. Bu projeler bize motivasyon ve güç verdi.  Bu yıl kendi hedeflerimizi büyültme noktasında çok ciddi bir fayda sağlayacağını umud ediyoruz.Küçükte olsa bir faydamızın olmasını istiyoruz“ şeklinde konuştı Yapılan  konuşmaların ardından Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve törene katılanlar tarafından Deprem Şehitleri Ormanlığına ilk fidan dikimi yapıldı.
6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketinde vefat eden vatandaşların anısına Nevşehir’de Deprem Şehitleri Ormanı’na ilk fidanlar dikildi

Deprem Şehitleri Ormanlığında fidan dikimi törenine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel” Depremde hayatını kaybeden vatadaşalımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu deprem bize şunu gösterdi, deprem,sel ve çığ felaketlerinde gördüğümüz gibi ülkemiz bir afet ülkesi.Dolayısıyla bu afetleri değiştiremeyeceğimize göre afetlerle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Gençlerimiz ve milletimizi bu afetlere hazırlanma noktasında daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor ”dedi.

Vali Becel;” Tabiatla zıtlaşmak yerine tabiatı anlayarak, tabiatın diline uygun yapılaşmalarla birlikte yaşamayı ve insanların güvenli bir şekilde yaşamalarını sağlamak durumundayız. İlimizde de bunu sağlamak adına bu yıl üçüncüsünü gerekleştirerek, yeni ormanlar kuruyoruz. Bu ormanlar sayesinde küresel ısınmanın etkisini biraz daha azaltma çabasının içerisindeyiz Yapılan avan projlerin yerinde olduğunu gösterdi. Bu projeler bize motivasyon ve güç verdi.  Bu yıl kendi hedeflerimizi büyültme noktasında çok ciddi bir fayda sağlayacağını umud ediyoruz.Küçükte olsa bir faydamızın olmasını istiyoruz“ şeklinde konuştı

Yapılan  konuşmaların ardından Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve törene katılanlar tarafından Deprem Şehitleri Ormanlığına ilk fidan dikimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.