MADO

ŞEHİTLER SAYGI ATIŞIYLA ANILDI

Nevşehir 18.03.2023 - 11:26, Güncelleme: 19.03.2023 - 00:08
 

ŞEHİTLER SAYGI ATIŞIYLA ANILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü nedeniyle. Nevşehir’de bir dizi anma etkinlikleri düzenlendi.

Nevşehir Şehitliğinde  düzenlenen ilk programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, protokol üyeleri, STK temsilcileri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Tören sonrasında Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı askerler şehitler için saygı atışı yaptı. Tören de konuşan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “Çanakkale Zaferi Dünya’da eşine az rastlanır bir zafer” dedi. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. Yıl dönümü anma programı daha sonra Kapadokya Kültür Merkezindeki programla devam etti.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü nedeniyle. Nevşehir’de bir dizi anma etkinlikleri düzenlendi.

Nevşehir Şehitliğinde  düzenlenen ilk programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Bahittin Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, protokol üyeleri, STK temsilcileri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören sonrasında Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı askerler şehitler için saygı atışı yaptı.

Tören de konuşan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “Çanakkale Zaferi Dünya’da eşine az rastlanır bir zafer” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. Yıl dönümü anma programı daha sonra Kapadokya Kültür Merkezindeki programla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.