MADO

ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Nevşehir 15.03.2023 - 10:09, Güncelleme: 15.03.2023 - 10:09
 

ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinin Yazıhüyük beldesinde öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığının “Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ ve ‘’Güvenli Okul Yolu’’ projeleri kapsamında;‘’Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi”ne yönelik Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığı trafik personeli tarafından,Yazıhüyükbeldesi M.Yazıcıoğlu ilkokulunda öğrencilere trafik eğitmi verildi.   Genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları, yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olaraköğretmen ve öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verilerek boyama kitabı ve Jandarma çocuk dergisi dağıtıldı.
Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinin Yazıhüyük beldesinde öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığının “Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ ve ‘’Güvenli Okul Yolu’’ projeleri kapsamında;‘’Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi”ne yönelik Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığı trafik personeli tarafından,Yazıhüyükbeldesi M.Yazıcıoğlu ilkokulunda öğrencilere trafik eğitmi verildi.

  Genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları, yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olaraköğretmen ve öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verilerek boyama kitabı ve Jandarma çocuk dergisi dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.