MADO

MHP’Lİ BELEDİYE EMANETE İHANET ETTİ

Nevşehir 08.03.2023 - 12:52, Güncelleme: 08.03.2023 - 13:20
 

MHP’Lİ BELEDİYE EMANETE İHANET ETTİ

Nevşehir’in merkeze bağlı Kavak Beldesinde, önceki dönemde yapılan ‘Millet Kıraathanesi’ içler acısı durumda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan talimatıyla Türkiye genelinde kurulan Millet Kıraathaneleri birçok yerde atıl durumda.  Kavak Belediyesi eski Belediye Başkanı Celal Yiğit tarafından yaptırılarak belde halkının hizmetine sunulan Millet Kıraathanesi uzun yıllar kasaba halkına hizmet etti.  Yerel seçimlerde MHP’den Kavak Belediye Başkanı seçilen Feridun Bağcı,  geçen bu süre içerisinde Millet Kıraathanesini kaderine terk etti.  Kavak beldesinde yaşayan bazı vatandaşlar, MHP’li Belediyeye yakışmayan görüntülere sahne olan Kavak Belediyesi Millet Kıraathanesinin biran önce onarılarak tekrar hizmete açılmasını istiyor. Kavak Belediye Başkanına tepki gösteren kasaba halkı “Bu kıraathane önceki dönem Belediye Başkanı tarafından yapılarak kasaba halkının hizmetine sunuldu. Geçen süre içerisinde Kavak Belediyesi burayı ne kendisi işletti, ne de bir başkasına kiraya verdi. Adeta Millet Kıraathanesi kaderine terk edildi. Geçmişte kasabanın yüz akı olan millet kıraathanesi, bu günlerde kasabanın yüz karası oldu. Biran önce belediyenin burayı onararak eski haline getirilmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştular.
Nevşehir’in merkeze bağlı Kavak Beldesinde, önceki dönemde yapılan ‘Millet Kıraathanesi’ içler acısı durumda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan talimatıyla Türkiye genelinde kurulan Millet Kıraathaneleri birçok yerde atıl durumda. 

Kavak Belediyesi eski Belediye Başkanı Celal Yiğit tarafından yaptırılarak belde halkının hizmetine sunulan Millet Kıraathanesi uzun yıllar kasaba halkına hizmet etti. 
Yerel seçimlerde MHP’den Kavak Belediye Başkanı seçilen Feridun Bağcı,  geçen bu süre içerisinde Millet Kıraathanesini kaderine terk etti. 
Kavak beldesinde yaşayan bazı vatandaşlar, MHP’li Belediyeye yakışmayan görüntülere sahne olan Kavak Belediyesi Millet Kıraathanesinin biran önce onarılarak tekrar hizmete açılmasını istiyor.
Kavak Belediye Başkanına tepki gösteren kasaba halkı “Bu kıraathane önceki dönem Belediye Başkanı tarafından yapılarak kasaba halkının hizmetine sunuldu. Geçen süre içerisinde Kavak Belediyesi burayı ne kendisi işletti, ne de bir başkasına kiraya verdi. Adeta Millet Kıraathanesi kaderine terk edildi. Geçmişte kasabanın yüz akı olan millet kıraathanesi, bu günlerde kasabanın yüz karası oldu. Biran önce belediyenin burayı onararak eski haline getirilmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.