MADO

DEPREMZEDELERE DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Nevşehir 25.02.2023 - 11:29, Güncelleme: 25.02.2023 - 13:05
 

DEPREMZEDELERE DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Nevşehir'de Güzelyurt Mahallesi Halk Eğitim Merkezi Kurs öğrencileri depremzedeler için gece gündüz örgü örüyor.

Nevşehir'in merkeze bağlı Güzelyurt Mahallesinde bulunan  Halk Eğitim Merkezi  Kurs öğrencileri depremzedeler için   Dikiş,Nakış ,Pike, Zikzak Makinede Aplike olarak depemzedelere örgü desteği sağlıyor. Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü Organizetörlünde Usta Öğretici Serap Sarkmaz Gönenbaba'nın öncülüğünde kurs öğrencileri depremzedelere örgü bere atkı dan sonra şimdide Hırka,Kazak,Yelek örerek depremzedlerin yanında olmaya devam ediliyor. Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü: "Duyarlı hassas ve Hayırsever Güzelyurtlu kadınlarımızdan Allah razı olsun elleri ayakları dert görmesin 100 Yılın En Yıkıcı ve Sittetli Depremin yaralarını bir nebzede olsa bizde saralım bizimde çorbada tuzumuz olsun deyip gece gündüz Depremzedelere yardım elini uzatıyorlar.Mahallemizden 50 Bayan köy ve kasabalarda da bu projeye 30 katılımcı bayan sağlanmış durumda" dedi.
Nevşehir'de Güzelyurt Mahallesi Halk Eğitim Merkezi Kurs öğrencileri depremzedeler için gece gündüz örgü örüyor.
Nevşehir'in merkeze bağlı Güzelyurt Mahallesinde bulunan  Halk Eğitim Merkezi  Kurs öğrencileri depremzedeler için   Dikiş,Nakış ,Pike, Zikzak Makinede Aplike olarak depemzedelere örgü desteği sağlıyor.
Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü Organizetörlünde Usta Öğretici Serap Sarkmaz Gönenbaba'nın öncülüğünde kurs öğrencileri depremzedelere örgü bere atkı dan sonra şimdide Hırka,Kazak,Yelek örerek depremzedlerin yanında olmaya devam ediliyor.
Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü: "Duyarlı hassas ve Hayırsever Güzelyurtlu kadınlarımızdan Allah razı olsun elleri ayakları dert görmesin 100 Yılın En Yıkıcı ve Sittetli Depremin yaralarını bir nebzede olsa bizde saralım bizimde çorbada tuzumuz olsun deyip gece gündüz Depremzedelere yardım elini uzatıyorlar.Mahallemizden 50 Bayan köy ve kasabalarda da bu projeye 30 katılımcı bayan sağlanmış durumda" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.