MADO

ATV KAPADOKYA'LI TURİZMCİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Nevşehir 16.02.2023 - 22:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 01:36
 

ATV KAPADOKYA'LI TURİZMCİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir Kapadokya turizmcilerinden ve Nevşehir halkından yaptığı habere ilişkin özür açıklamasında bulundu

Nevşehir'den gelen tepkiler üzerine sunucu Cem Öğretir, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile görüşmeleri neticesinde, Bugün ATV Ana Haber Bülteninde özür açıklamasında bulunacağını belirtmişti.  Sözünü yerine getiren ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir ana haber bülteninde yaptığı açıklamasında; "Niyetimiz asla depremzedelere kucak açan işletmeleri, işletmecileri ve Nevşehir halkını eleştirmek değildi. Böyle bir zamanda elini taşın altına herkese minnet duyuyoruz. Böyle anlaşıldı ise Nevşehir halkından affımızı rica ederiz. Niyetimiz sizi itham etmek değil bir iddiayı gündeme getirmekti” ifadelerini kullandı.
ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir Kapadokya turizmcilerinden ve Nevşehir halkından yaptığı habere ilişkin özür açıklamasında bulundu

Nevşehir'den gelen tepkiler üzerine sunucu Cem Öğretir, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile görüşmeleri neticesinde, Bugün ATV Ana Haber Bülteninde özür açıklamasında bulunacağını belirtmişti.

 Sözünü yerine getiren ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir ana haber bülteninde yaptığı açıklamasında; "Niyetimiz asla depremzedelere kucak açan işletmeleri, işletmecileri ve Nevşehir halkını eleştirmek değildi. Böyle bir zamanda elini taşın altına herkese minnet duyuyoruz. Böyle anlaşıldı ise Nevşehir halkından affımızı rica ederiz. Niyetimiz sizi itham etmek değil bir iddiayı gündeme getirmekti” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.