MADO

NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİNİ ÜZEN ACI HABER

Nevşehir 31.01.2023 - 15:31, Güncelleme: 31.01.2023 - 22:16
 

NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİNİ ÜZEN ACI HABER

Nevşehir Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Pınar Atıcı vefat etti.

1982 doğumlu Dr. Pınar Atıcı baba evi Denizli’de ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre Dr. Atıcı’nın psikolojik sorunları nedeniyle daha önceden 3 kere intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Baba evinde intihar eden Dr. Pınar Atıcı’nın ölüm haberi Nevşehir’de ki meslektaşlarını ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Hastane başhekimi Uzm. Dr Macit Yalçın, Dr. Pınar Atıcı’nın ölümü ile ilgili taziye mesajı yayınladı. Yalçın taziye mesajında: “Hastanemiz Fizik Tedavi Uzmanı Dr Pınar Atıcı vefat etmiştir. Nevşehir Devlet Hastanesi olarak meslektaşımızı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun” dedi Nehabernevşehir internet sitesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileriz. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..." إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”  Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.
Nevşehir Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Pınar Atıcı vefat etti.

1982 doğumlu Dr. Pınar Atıcı baba evi Denizli’de ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre Dr. Atıcı’nın psikolojik sorunları nedeniyle daha önceden 3 kere intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Baba evinde intihar eden Dr. Pınar Atıcı’nın ölüm haberi Nevşehir’de ki meslektaşlarını ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

Hastane başhekimi Uzm. Dr Macit Yalçın, Dr. Pınar Atıcı’nın ölümü ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

Yalçın taziye mesajında: “Hastanemiz Fizik Tedavi Uzmanı Dr Pınar Atıcı vefat etmiştir. Nevşehir Devlet Hastanesi olarak meslektaşımızı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun” dedi

Nehabernevşehir internet sitesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..." إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

 Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.