MADO

DOĞU “SEÇİME HAZIR OLAN TEK PARTİ MHP”

Nevşehir 31.01.2023 - 12:22, Güncelleme: 31.01.2023 - 12:22
 

DOĞU “SEÇİME HAZIR OLAN TEK PARTİ MHP”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu Nevşehir’de şu an için seçime hazır olan tek partinin MHP olduğunu söyledi.

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu, MHP İl Binasında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme ve seçime ilişkin açıklamalarda bulundu.  14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere ilişkin açıklama yapan Doğu “Cumhur ittifakı olarak çalışmalara devam ediyoruz. Aday adalığı süreci henüz başlamadı. Parti olarak A ve B planlarınız hazır. En az 1 milletvekili çıkartacağız” dedi.  Doğu " Nevşehir'de 762 tane sandık var. Bu sandıkların hepsine sahip çıkacağız. Seçim sonuna kadar el birliğiyle teşkilat çalışmalarını sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu Nevşehir’de şu an için seçime hazır olan tek partinin MHP olduğunu söyledi.

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu, MHP İl Binasında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme ve seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. 

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere ilişkin açıklama yapan Doğu “Cumhur ittifakı olarak çalışmalara devam ediyoruz. Aday adalığı süreci henüz başlamadı. Parti olarak A ve B planlarınız hazır. En az 1 milletvekili çıkartacağız” dedi. 
Doğu " Nevşehir'de 762 tane sandık var. Bu sandıkların hepsine sahip çıkacağız. Seçim sonuna kadar el birliğiyle teşkilat çalışmalarını sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.