MADO

PARAGUAY HEYETİ KAPADOKYADA

Nevşehir 30.01.2023 - 15:45, Güncelleme: 30.01.2023 - 15:45
 

PARAGUAY HEYETİ KAPADOKYADA

Paraguay –Türkiye Dostluk Gurubu Başkanı Derlis Maidana; Kapadokya bölgesini gezdi.

Paraguay-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Derlis Maidana ve Paraguay'ın Ankara Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta, Kapadokya bölgesinde gezi ve incelemelerde bulundu. Kapadokya bölgesini gezen Paraguay-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Derlis Maidana ve beraberindeki heyet Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Avanos ilçesinde çanak çölmek yapımını izleyen heyet daha sonra Göreme Açık Hava Müzesini ve Uçhisar Kalesini gezdi. Paraguay heyetine AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye – Paraguay Dostluk Grubu Başkanı Yücel Menekşe eşlik etti.
Paraguay –Türkiye Dostluk Gurubu Başkanı Derlis Maidana; Kapadokya bölgesini gezdi.

Paraguay-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Derlis Maidana ve Paraguay'ın Ankara Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta, Kapadokya bölgesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Kapadokya bölgesini gezen Paraguay-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Derlis Maidana ve beraberindeki heyet Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Avanos ilçesinde çanak çölmek yapımını izleyen heyet daha sonra Göreme Açık Hava Müzesini ve Uçhisar Kalesini gezdi.

Paraguay heyetine AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye – Paraguay Dostluk Grubu Başkanı Yücel Menekşe eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.