MADO

Selman Satılmış Dünya Evine Girdi

Nevşehir 21.01.2023 - 21:39, Güncelleme: 22.01.2023 - 10:12
 

Selman Satılmış Dünya Evine Girdi

Nesrin hanım ile birleştiren Selman Satılmış'ın oldukça mutlu olduğu her halinden belliydi.

Ak Parti'nin bir dönem kadrosunda yer alan sonrasında aktif siyasi hayatını sonlandıran ancak Ak Parti ile bağlarını da koparmayan aynı zamanda Çarşı Esnaflarından Selman Satılmış Evlendi. Dün akşam düzenlenen ve İş ve Siyaset Dünyasını bir araya getiren düğünde hayatını Nesrin hanım ile birleştiren Selman Satılmış'ın oldukça mutlu olduğu her halinden belliydi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Mehmet Savran kıyarken Nikah Şahitliğini ise Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,İl Başkanı Ali Kemikkıran gibi isimler yaptı.
Nesrin hanım ile birleştiren Selman Satılmış'ın oldukça mutlu olduğu her halinden belliydi.
Ak Parti'nin bir dönem kadrosunda yer alan sonrasında aktif siyasi hayatını sonlandıran ancak Ak Parti ile bağlarını da koparmayan aynı zamanda Çarşı Esnaflarından Selman Satılmış Evlendi.

Dün akşam düzenlenen ve İş ve Siyaset Dünyasını bir araya getiren düğünde hayatını Nesrin hanım ile birleştiren Selman Satılmış'ın oldukça mutlu olduğu her halinden belliydi.

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Mehmet Savran kıyarken Nikah Şahitliğini ise Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,İl Başkanı Ali Kemikkıran gibi isimler yaptı.

FB-IMG-1674326150595 FB-IMG-1674326054283
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.