MADO

Hamam mı, Tamam mı?

Yaşam 20.01.2023 - 21:53, Güncelleme: 20.01.2023 - 21:53
 

Hamam mı, Tamam mı?

Yapsın birisi bu hamamı maliyet garantisini ben veriyorum.Kar onun olsun.

Ürgüp tarihi hamamı restore oldu, tamir edildi. Güzel oldu mu? Oldu. Yeniden açıldı. Tamam da, hamam Ürgüp'ün yerlisine yönelik olmadı pek. Yurdum insanı, sade vatandaş şu anda hamamın talep ettiği ücreti vererek gidemedi. Yani Ürgüp'te Ürgüplüye yönelik hamam yok diyebiliriz. 22000 kişinin hamamsız kaldığını söyleyebiliriz. Yok mu sevabına hamam yatırımı yapacak Ürgüp'e? Hamam lazım olduğunda halkını Kayseri'ye, Nevşehir'e, Avanos'a, Göreme'ye gitmekten kurtaracak? Çok lüks olmayan, bildiğin haramlardan yapacak? Yapsın birisi bu hamamı maliyet garantisini ben veriyorum.Kar onun olsun. Çok mu lazım? Çok lazım.
Yapsın birisi bu hamamı maliyet garantisini ben veriyorum.Kar onun olsun.
Ürgüp tarihi hamamı restore oldu, tamir edildi. Güzel oldu mu? Oldu. Yeniden açıldı.

Tamam da, hamam Ürgüp'ün yerlisine yönelik olmadı pek. Yurdum insanı, sade vatandaş şu anda hamamın talep ettiği ücreti vererek gidemedi.

Yani Ürgüp'te Ürgüplüye yönelik hamam yok diyebiliriz. 22000 kişinin hamamsız kaldığını söyleyebiliriz.

Yok mu sevabına hamam yatırımı yapacak Ürgüp'e? Hamam lazım olduğunda halkını Kayseri'ye, Nevşehir'e, Avanos'a, Göreme'ye gitmekten kurtaracak?

Çok lüks olmayan, bildiğin haramlardan yapacak?

Yapsın birisi bu hamamı maliyet garantisini ben veriyorum.Kar onun olsun.

Çok mu lazım?

Çok lazım.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.