MADO

Covid-19'lular Tek Başına Kaldı

Nevşehir 18.01.2023 - 11:42, Güncelleme: 18.01.2023 - 11:42
 

Covid-19'lular Tek Başına Kaldı

Bu kadar serbest bırakmakla Covid salgının günden güne artmasının sebebi olabilir mi?

Bir zamanlar korku romanı gibiydi Covid-19. Birisi Covid'liyim dese kaçacak delik arardı herkes. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri telefonla arar,Hatta evinize kadar gelerek sizi karantinaya alır, Evdekileri de karantinaya alır herkes sizden kaçardı. Ama artık o zamanlar eskilerde kaldı. Çünkü tüm önlem ve tedbirler nerdeyse kaldırıldı,şimdi sadece Covid olan kişi karantinaya giriyor, Sizi bir defa İl Sağlık Müdürlüğünden arayıp "nasılsınız" diyorlar,sonra Aile Hekiminiz iyi biriyse sizle ilgileniyor yoksa oda yok, Covid-19'lu istediği gibi İstediği yere gidebiliyor,gezebiliyor çünkü bir denetleyen yok. Eskiden ilaç verirler haliniz hatrınız sorulurdu.Ambulans gelir sizi Hastaneye götürür muayene olur hatta Hastanede yatardınız.Artık Hastanede Covid acil yok normal Hastalarla aynı poliklinte muayene oluyorsunuz kimsenin de Covid'li olmanızla ilgilendiği falan yok. Yani Covid-19 olduysaniz artık tek başınızasınız, kendi doktorunuz kendiniz olacaksınız. Peki Bu topluma Covid'i kim bulaştırıyor,Hasta olan Covidliyi önemsemeyen sistem bu kadar serbest bırakmakla Covid salgının günden güne artmasının sebebi olabilir mi?
Bu kadar serbest bırakmakla Covid salgının günden güne artmasının sebebi olabilir mi?
Bir zamanlar korku romanı gibiydi Covid-19. Birisi Covid'liyim dese kaçacak delik arardı herkes.

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri telefonla arar,Hatta evinize kadar gelerek sizi karantinaya alır, Evdekileri de karantinaya alır herkes sizden kaçardı.

Ama artık o zamanlar eskilerde kaldı. Çünkü tüm önlem ve tedbirler nerdeyse kaldırıldı,şimdi sadece Covid olan kişi karantinaya giriyor,

Sizi bir defa İl Sağlık Müdürlüğünden arayıp "nasılsınız" diyorlar,sonra Aile Hekiminiz iyi biriyse sizle ilgileniyor yoksa oda yok, Covid-19'lu istediği gibi İstediği yere gidebiliyor,gezebiliyor çünkü bir denetleyen yok.

Eskiden ilaç verirler haliniz hatrınız sorulurdu.Ambulans gelir sizi Hastaneye götürür muayene olur hatta Hastanede yatardınız.Artık Hastanede Covid acil yok normal Hastalarla aynı poliklinte muayene oluyorsunuz kimsenin de Covid'li olmanızla ilgilendiği falan yok.

Yani Covid-19 olduysaniz artık tek başınızasınız, kendi doktorunuz kendiniz olacaksınız. Peki Bu topluma Covid'i kim bulaştırıyor,Hasta olan Covidliyi önemsemeyen sistem bu kadar serbest bırakmakla Covid salgının günden güne artmasının sebebi olabilir mi?
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.