MADO

Futsal'da Nevşehir Birincisi Belli Oldu

Spor 11.01.2023 - 13:46, Güncelleme: 11.01.2023 - 13:46
 

Futsal'da Nevşehir Birincisi Belli Oldu

Avanos ilçe Milli Egitim Müdürlüğü "Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisemiz Nevşehir Şampiyonu

Futsal İl Birinciliği Müsabakaları Damat İbrahimpaşa Kapalı Spor Salonunda oynandı.Maçlar bugün oynanan final maçı ile sona erdi. Futsal Liselerarası İl Birincisi Avanos Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi oldu Avanos ilçe Milli Egitim Müdürlüğü "Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisemiz Nevşehir Şampiyonu İlçemiz Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Futsal Erkek Takımı ilde düzenlenen Liseler Arası Futsal Şampiyonasında İl Şampiyonu olarak Bölge Şampiyonasına gitme hakkı elde etmiştir. Şampiyonluktan hemen sonra takımımızdaki futbolcu öğrencilerimiz,Okul Müdürü Muharrem SARIER ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Caner ATICI ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih YILDIZ'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette sporcu öğrencilerimizi,Okul Müdürümüzü ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih YILDIZ öğrencilerimize Bölge Şampiyonasında başarılar diledi" açıklaması yapıldı.
Avanos ilçe Milli Egitim Müdürlüğü "Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisemiz Nevşehir Şampiyonu

Futsal İl Birinciliği Müsabakaları Damat İbrahimpaşa Kapalı Spor Salonunda oynandı.Maçlar bugün oynanan final maçı ile sona erdi. Futsal Liselerarası İl Birincisi Avanos Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi oldu

Avanos ilçe Milli Egitim Müdürlüğü "Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisemiz Nevşehir Şampiyonu

İlçemiz Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi Futsal Erkek Takımı ilde düzenlenen Liseler Arası Futsal Şampiyonasında İl Şampiyonu olarak Bölge Şampiyonasına gitme hakkı elde etmiştir.

Şampiyonluktan hemen sonra takımımızdaki futbolcu öğrencilerimiz,Okul Müdürü Muharrem SARIER ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Caner ATICI ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih YILDIZ'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette sporcu öğrencilerimizi,Okul Müdürümüzü ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih YILDIZ öğrencilerimize Bölge Şampiyonasında başarılar diledi" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.