MADO

Başer'den Teşekkür Mesajı

Gündem 11.01.2023 - 09:37, Güncelleme: 11.01.2023 - 15:58
 

Başer'den Teşekkür Mesajı

Gazeteci Muammer Başer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerek ziyaret ederek gerekse iyi dileklerini çeşitli Mecralardan ileten herkese teşekkür etti.

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi ve Sitemiz İmtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerek ziyaret ederek gerekse iyi dileklerini çeşitli Mecralardan ileten herkese teşekkür etti. Bir açıklama yapan Başer "10 OCAK çalışan gazeteciler günü sebebiyle hediyeleri ile bizleri onurlandıran, Sayın Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Yönetim kurulu üyelerine, Nevşehir Milletvekili Ecz.Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, Gülşehir Belediye Başkanı Av.Fatih Çiftçi, Medya 50 haber sitesi, Diş hekimi Mehmet Bilgin,Bağımsız Türkiye Partisi Merkez ilçe Başkanı Menderes Kestiren, Gençlik ve Spor il Müdürü Muhsin Özdemir'e Nems ve Avva işletmeleri sahibi Mustafa Çiçekli olmak üzere, Ofisimize bizzat gelen, telefon ile yurt içi ve yurt dışından arayan, sosyal medyadan iyi dileklerini ve kutlamalarını paylaşan tüm dostlarımıza, ayrıca nehabernevsehir internet haber sitesi ekibine ve yazarlarına sonsuz teşekkür ederim" dedi.
Gazeteci Muammer Başer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerek ziyaret ederek gerekse iyi dileklerini çeşitli Mecralardan ileten herkese teşekkür etti.
Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi ve Sitemiz İmtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerek ziyaret ederek gerekse iyi dileklerini çeşitli Mecralardan ileten herkese teşekkür etti.

Bir açıklama yapan Başer "10 OCAK çalışan gazeteciler günü sebebiyle hediyeleri ile bizleri onurlandıran,

Sayın Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Yönetim kurulu üyelerine,

Nevşehir Milletvekili Ecz.Mustafa Açıkgöz,

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk,

Gülşehir Belediye Başkanı Av.Fatih Çiftçi, Medya 50 haber sitesi, Diş hekimi Mehmet Bilgin,Bağımsız Türkiye Partisi Merkez ilçe Başkanı Menderes Kestiren,

Gençlik ve Spor il Müdürü Muhsin Özdemir'e

Nems ve Avva işletmeleri sahibi Mustafa Çiçekli olmak üzere,

Ofisimize bizzat gelen, telefon ile yurt içi ve yurt dışından arayan, sosyal medyadan iyi dileklerini ve kutlamalarını paylaşan tüm dostlarımıza, ayrıca nehabernevsehir internet haber sitesi ekibine ve yazarlarına sonsuz teşekkür ederim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.